2777
2789
عنوان

خیلی کینه ب دل دارم از شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 36 پست
چند روز خوبم دوباره مثل اول میشم .کاش نمیزاشتم کسی پیشم بمونه و واقعا زندگیم خراب کرد مادرش 

بیخیال مامانش بشو، بی رودربایستی ما زنا اگر بخوایم میتونیم بدترین چیزا رو تو خودمون حل کنیم اگرم نخوایم که خدا به فریاد برسه، اون روزا گذشته نذار حضور هیچ کس مدیریت زندگیت رو از دستت خارج کنه.

شرائط روحیم بده هی بهش فکر میکنم عصبی شدم .هر روز تمرین میکنم ک بهش فکر نکنم 

تمرین کردن فراموشی یعنی یادآوری اون موقعیت، کلا از سرت خارجی کن. هروقت به فکرت میاد تغییر حالت بده مثلاً اگر نشستی پاسو راه برو، بچه رو بغل کن، یه لیوان آب بخور و... نذار فکرتو درگیر کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال مامانش بشو، بی رودربایستی ما زنا اگر بخوایم میتونیم بدترین چیزا رو تو خودمون حل کنیم اگرم نخو ...

عزیزم چجوری این آسیب رو از بین ببرم .چیز کمی نبود چند ماه تو شرائط بد روحیم کلا اطرافیان هم تو فشارم گزاشتن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم چجوری این آسیب رو از بین ببرم .چیز کمی نبود چند ماه تو شرائط بد روحیم کلا اطرافیان هم تو فشارم ...

باور کن درکت میکنم، این که بهت میگم تجربه کردم هرچقدر بهش بها بدی بیشتر از بین میری، خودخوری بدترین چیزه، با شوهرت صحبت کن ولی گلایه نکن حرفت رو کامل بزن نذار فکر کنه آدم ضعیفی هستی و با حضور بچه و اتفاقات پیرامونش زندگیتون داره از دست میره

باور کن درکت میکنم، این که بهت میگم تجربه کردم هرچقدر بهش بها بدی بیشتر از بین میری، خودخوری بدترین ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چیزایی که نوشتی رو حس کردم خودم نوشتم  انقدر که خاطره زایمانت مثل منه  با این تفاوت که از اون روزا برای من ۹ سال گذشته و هنوز از ذهنم پاک نشده و کابوس هر روزمه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چیزایی که نوشتی رو حس کردم خودم نوشتم  انقدر که خاطره زایمانت مثل منه  با این تفاوت که از ...

منم از بچه دار شدن میترسم دیگه. دوره بارداریم خوب بود 

ممنون از راهنماییت عزیزم

طرز تفکر هرکس متفاوته، من خودم اگر چیزی یا کسی داغونمم کنه نمی‌ذارم بفهمه تونسته روم تاثیر بذاره سعی میکنم مدیریتش کنم سخته ولی من اینجوریه شاید واقعا راهکارم به کارت نیاد، احساس میکنم یه مقدار از دستای قبلیم ناراحت شدی در هر صورت امیدوارم به شرایط خوب زندگیت برگردی

طرز تفکر هرکس متفاوته، من خودم اگر چیزی یا کسی داغونمم کنه نمی‌ذارم بفهمه تونسته روم تاثیر بذاره سعی ...

ن عزیزم چ حرفیه ‌.خوبه اینجور قوی باشه آدم کاش منم بتونم مثل تو باشم 

منم از بچه دار شدن میترسم دیگه. دوره بارداریم خوب بود 

منم به خاطر اون روزای بد از باردارشدن دوباره خیلی میترسم با اینکه دخترم ۹ سالش شده 

بهترین روزای عمرمو شوهرمو مادرش به کابوس عمرم تبدیل کردن و منم دیگه مثل سابق نشدم 

بعد از زایمانم شوهرم اصلا منو نمیدید و کم محلی میکرد به جاش با مادرش و خواهزاش گرم میگرفت و مادرش هم وقتی شوهرم سر کار بود  اذیتم میکرد خدا ازشون نگذره هیچ وقت حلالشون نمیکنم موقع زایمانم من ۱۸ سالم بود و فوق العاده بی زبون بودم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ن عزیزم چ حرفیه ‌.خوبه اینجور قوی باشه آدم کاش منم بتونم مثل تو باشم 

یه لحظه گفتم شاید ناراحت شدی، بیشتر اوقات آدم نیاز به گوش شنوا داره تا راهکار، قوی بودن سخته ولی حداقل از ضربه خوردن از دیگران بهتره، امیدوارم هرچه زودتر آرامش به زندگیت برگرده

منم به خاطر اون روزای بد از باردارشدن دوباره خیلی میترسم با اینکه دخترم ۹ سالش شده  بهترین روز ...

من  زیاد ب روش آوردم و بهش گفتم. ولی بازم می دونم نمیتونه جلوشون وایسه دیگه خودم گفتم بی زبونی در نیارم

یه لحظه گفتم شاید ناراحت شدی، بیشتر اوقات آدم نیاز به گوش شنوا داره تا راهکار، قوی بودن سخته ولی حدا ...

الهی آمین . ن بخدا چ ناراحتی همین ک یکی باهام حرف بزنه دنیاییه 

من  زیاد ب روش آوردم و بهش گفتم. ولی بازم می دونم نمیتونه جلوشون وایسه دیگه خودم گفتم بی زبونی ...

من بعد از زایمانم قصد داشتم برم خونه مامانم و شوهرم به خاطر خونواده اش نذاشت برم

هر وقت هم راجع اون روزا ازش گله میکنم میگه مادرم منت رو سرم گذاشته اومده بچمو تر و خشک کرده و این حرفا در صورتی که دوماه خونه ام بود و تو اون دوماه من تو خونه ام هیچ کاره بودم و زجر کشیدم و حتی تا مرز طلاق زندگیمو کشوند