2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ سخت .منم امسال باردارم قراره یواش یواش تمیز کنم شوهرمم یکمی کمکم میکنه

اره واقعا تو بارداری سخت تر میشه پارسال هفت  روزه همه چیو تمیز کردم هیچ کسم کمکم نکرد 

اها ایشالله بسلامتی حالا بارداری زیاد واجب نیس ول کن ایشالله بعد از زایمان من که ۱۸ ماه خوردمو خوابی ...

نی نی که بیاد سخت تر میشه یا خدا خونه ی کثیفو دروسو بچه به هیچ کدوم نمیرسم 

من میخواپ از ۱۵ اسفند شروع کنم 

کل لوازم اشپزخونمو بریزم بیرون با دستمال برقیا رو برق بندازم

ظرفا رو هم بزارم تو تشت واکتس و مایع حسابی بشورم و دوباره بچینم تو کمد

روتختیمو بسابم و بشورم

فرشمم بندازم تو حیاط و هودمو و مامان و ابجیم بیوفتیم به جونش و برس و پارو بکشیم که جوری بشه انگار تازه خریدمش

اینم از انرژی پاشو دست بکار بشو

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اره خوب اگه همیشه دستت بهش باشه تمیز میمونه ولی خوب من دانشجوم یه کمی تنبلی کردم کثیف شده 

نه عزیزم شما تنبل نیستی. با اینکه شخصاً علاقه ای ب خونه تکونی ندارم و همیشه فراری ام، اما ب نظرم هرچقدرم ادم تنیز کنم بازم ی جاهایی هست ک ممکنه کثیف باشه 

به آنهایی که «قدردان» بودنت نیستند؛ نبودنت را هدیه کن...!
نه متاسفانه مامانم یه شهر دیگس شوهرمم دیسک گردن داره 

ببخش عزیزم،همسرت چطور فهمید دیسک داره، علایمش چی بود؟ و MRIانجام داد یاطور دیگه متوجه شد؟ 

ببخش عزیزم،همسرت چطور فهمید دیسک داره، علایمش چی بود؟ و MRIانجام داد یاطور دیگه متوجه شد؟ 

گردنش خیلی درد میکرد به شونه ها و حتی دستاشم میزد دردش رفت MRIگرفت که گفتتن دو تا مهرش درگیره و دیسک داره الان نیابد چیز سنگین بلند کنه یا کار سنگین کنه که البته خیلیم رعاییت نمیکنه 

گردنش خیلی درد میکرد به شونه ها و حتی دستاشم میزد دردش رفت MRIگرفت که گفتتن دو تا مهرش درگیره و دیسک ...

یعنی چیز سنگین برداره ب گردنم فشار میاد🤦‍♀️اخه بمنم دکتر گفته احتمالش هست، بعد هرکی یچیز میگه یکی میگه برو مغز و اعصاب یکی میگه برو ارتوپد. همسر شما پیش چ دکتری رفت؟