[QUOTE=174728028]خوب خوبه خداروشکر تا میتونی تغذیش خوب باشه اصلا سربه سرش نزار بهونه دیستش نده تا می ...
نت سرچ کن کلی مطالب مفید داره راهکاری که از دردش کمتر کنه به هرحال بگو یه سرما خوردگی ساده هم طول درمان داره چندروز باید دارو سروقت بخوری که خوب بشی این دیگه اعتیاده باید صبور باشه درد داره خیلیم داره کلافه کنندس اما به این فک کنه یه هفته درد یه عمر مسیر زندگیشو عوض میکنه بنظرت ارزش نداره؟؟؟بخاطر خودشم نخواست بخاطر شما این کارو بکنه
بله که داره تشنج تنگی نفس به مرور کاهش وزن ازقیافه افتادن دوقطبی شدن شخصیت گوشه گیری و....
دو سه ساله که استفاده میکنه این چه کوفتیه دیگه خدااااااا خیلی دوسش دارم خودشم خسته اس داداش مجرد بود تازه فوت شده مامانشو از دست داده خیلی درد کشیده باباشم خونه نشین شده پیره
مرسی عزیزم فک نکنم حوصله اش بکشه روز ها خوبه شبا خیلی بی قراره درد داره خوابش نمیبره
قرص خواب بده مثلا اگه یکی میخوره دوتاش کنه یا سریال بریز فلش فصل به فصل نگاه کنه شبها بلاخره یخورده دور میشه از اون حال هوا اما دلت نسوزه بگه بزار این بارو بخورم یا نصف کنم از فردا شروع کنم اصلا توجه نکن به دردش فقط خونسردی حفظ ظاهر خودتم مهمه واینکه مشتاقش کنی خوشحال باش که داره ترک میکنه بزار متوجه بشه بیشتر تحمل کنه بگو چندروزه فقط وفقط همدردی کن تحمل کن خودتم از غر زدنش عصبانیتش ناراحت نشو درکش کن به امید خدا ترک میکنه دوسه روز اولش درد داره بعدش عادی میشه