2777
2789
عنوان

بچم چیزیش نشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 40 پست

عزیزم تو رو خدا سوتین شیر دهی بگیرید فقط نوک سینه بیاد بیرون

دختر عمه مادر من دور از جون همینجوری بچش از بین رفته بود

دختره کم سن و سال بوده تو خواب بچشو خفه کرده بود... نوزاد یکی دوماه😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم اهنی ک نیسم  ی لحظه خوابم برد😭

عزیزم وقتی می خوابی یه جور بخواب که بچت ازتوکمی بلندترقراربگیره که سینت روش نیوفته 

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁
من همیییییشه شبا ک سینم رو میزارم دهنش خودم خوابم میبره... اصلا نمیفهمم کی خورده کی ول کرده کی من بر ...

تو رو خدا مواظب باش اتفاق یبار می افته دور از جون   عمه خودم سر شیر دادن  دخترشا از دست داد 

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
نگران نباش گلم برای سلامتی بچت ختم صلوات گزاشتم تو گروهم

عزیزم  میشه امضای من رو هم بخونی  التماس دعا دارم

تو رو خدا مواظب باش اتفاق یبار می افته دور از جون   عمه خودم سر شیر دادن  دخترشا از د ...

نمیدونم چرا خوابم میبره... ولی بچم عادت داره شیرش ک تموم شد فوری صورتش رو برمیگردونه

عزیزم  میشه امضای من رو هم بخونی  التماس دعا دارم

سلام عزیزم خوندم

قربونت چرا به خودت میگی مامان بدی هستی تو که نمیخواستی بچه اینجور بشه بعد اینکه من براش الان ختم صلوات میزارم مطمعن باش به زودی خوب میشه شک نکن

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام عزیزم خوندم قربونت چرا به خودت میگی مامان بدی هستی تو که نمیخواستی بچه اینجور بشه بعد اینکه من ...

ممنونم عزیزم  الهی خیر دنیا و اخرت رو ببینی  منم برای شما 14 تا صلوات میفرستم

نمیدونم چرا خوابم میبره... ولی بچم عادت داره شیرش ک تموم شد فوری صورتش رو برمیگردونه

باشه  بالاخره بچه است  خیلی مواظب باش