2777
2789
عنوان

طلابخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 66 پست
مگه میخوای بفروشی سریع؟؟؟؟

خب شاید مجبور شه ادم یا لازمش شه حداقل ضررنکنم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب شاید مجبور شه ادم یا لازمش شه حداقل ضررنکنم

منکه امروز ی زنجیر خریدم شوهرم اومد اصرار کرد گروترو خرید اما کوتاهه نمیدونم فردا برم پس میگره اولی رو بده ۲۷۰۰ امروز گداشت روش نمیدونم فردا  قبول میکنه

من 4 تومن داشتم گرمی 1117 بود یه النگو ظریف گرفتم 3گرم وخورده ای    الان باید بگم ضرر کردم ...

البته بدون اجرت از طلافروش گرفتم عین نو هیچ فرقی نمیکرد فقط 7 دصد میگیرن با فاکتور مطمئن تر از دیواره

من 4 تومن داشتم گرمی 1117 بود یه النگو ظریف گرفتم 3گرم وخورده ای    الان باید بگم ضرر کردم ...

راستم میگی حالا ۱۰۰ تومن ن ولی میترسم خیلی بیاد پایین

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
البته بدون اجرت از طلافروش گرفتم عین نو هیچ فرقی نمیکرد فقط 7 دصد میگیرن با فاکتور مطمئن تر از دیوار ...

این ۹ درصد مالیات رو نمیگیرن از طلای دست دوم فقط ۷ درصد سود رو میگیرن

البته بدون اجرت از طلافروش گرفتم عین نو هیچ فرقی نمیکرد فقط 7 دصد میگیرن با فاکتور مطمئن تر از دیوار ...

طلا فروشا دست دوم میفروشن؟

یتی کل پولمو ندم منظورته؟

آره اگه به نظرت میتونی لزاس بطار تو خونه ت لباس بفروش بهتره

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
آره اگه به نظرت میتونی لزاس بطار تو خونه ت لباس بفروش بهتره

کلماتت ناقصه عزیزم