2777
2789
عنوان

اسم پسرم کیان گذاشتم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوس داشتم بزارم کیان وکاوه همسرم موافقت نکرد شد کیان وکارن

کارن خیلی قشنگه کاش اسم پسرمو کارن میذاشتم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من در کل اسمهای مذهبی رو دوست دارم  

مثل همون امیر علی  

ولی تلفظ اسمهای ساده رو هم خیلی دوست دارم  

کیان تلفظش خیلی راحته

اسم خواهر زاده من هم کیان هست

وقتی صداش میکنی کیااااااااااان و آ رو میکشی خیلی حال میده  

اسم که حتما نباید ست باشه برا منم اسم  بچه هام جدا جدان

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وووووی عین من منم کارن دوست داشتم مامانش گف کارن واسه مرد بزرگ یکم ضایس بزارید کاوه کیان 

عزززیزم الان گذاشتی کارن؟

اتفاقن مادرشوهرمم گفت مادر من نمیتونم بگم کارن ولی دیگه شد اوایل ب شوخی میگفت کارون

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  

اتفاقا خوب کاری کردی بدم میاد از دو اسمی ها

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
عزززیزم الان گذاشتی کارن؟ اتفاقن مادرشوهرمم گفت مادر من نمیتونم بگم کارن ولی دیگه شد اوایل ب شوخی م ...

نهه من بچه ندارم گفتم که اگه پسر دار بشم میزارم کاوه کیان اگه سه تا پسرم باشه ک عااالیه یکیشم میخام بزارم کارن ک مامانش گفت واسه مرد زیاد جالب نیس ولی از نظر من بهترین اسمای دنیااااااااااااااااااس شک نکن به هیچ وجخ