2777
2789

امروز صبح دخترم اذیتم میکرد نمیزاشت کارامو انجام بدم منم به بابام زنگ زدم گفتم بیا دخترمو ببر خونه خودتون منم بعدازظهر میام اونجا..خالاصه بابام اومدو دخترم رو برد...منم ساعت 4 رفتم اونجا..دخترم تا منو میبینه اخلاقش عوض میشه همش بهانه میگیره و گریه میکنه مخصوصا این یک هفته که از شیر گرفتمش...خلاصه دخترم شروع کرد به گریه کردن منم یکم نق زدمو گفتم من اصلا بچه میخاستم چیکار..داداشمم شروع کرد به حرف زدن گفت:تو اصلا نباید ازدواج میکردی چون عرضه هیچ کاری رو نداری منم خیلی ناراحت شدم.یکی من گفتم یکی اون...خلاصه آخرش گفت برو خونه خودت تا عید نوروز هم اینجا نیا...منم دست دخترم رو گرفتم اومدم خونمون..الان خیلی ناراحتم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید ولی ناراحتی و غر ها رو خونه بابات نبر 

اونام اعصابشون خورد میشه خب

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 

اشکال نداره به دل نگیر بین خواهر برادرا از اینا زیاده.فردا برو خونه بابات به داداشت با خنده بگو ها چیه بچه پرو خونه بابامه دوس دارم بیام زیاد دعوا رو کش نده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

فکر کنم دخترتو خیلییی دوست داره بعد میبینه اون اذیت میشه بهش فشار میاد رو شما خالی میکنه 

منم خونه ی بابام بخوام دخترمو دعوا کنم ۵۰ نفر میریزن سرم که تو تربیت بلد نیستی با حرف به بچه حالی کن و این حرفا 

مخصوووووصا داداشم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗