2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم بپره😐😶

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست
اینجوری آدم گیج میره یه ساعت بخوابی خوبه نخوابی هم تو زمین میمونی کارات میمونه سرمنم اومده 

اره اصلا مغزم به درس نمیکشه خالیه انگار😐😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو مگه زن نداری همش تو سایتی😂😂😂😂

نه بابا زنم خونه خودشه منم خونه خودم

چت هم که چون سرعتم بالاست 

همزمان میکنم

😂😂😂😂

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙
خب اف شو😐همین تایم اینجارو میتونستی چرت بزنی

یه استراحت ۵ دقیقه دارم سه دقیقه دیگه وقت دارم😂

چایی بخور اب یخ بزن به صورتت اگر میخوای بری حموم اب باید سرد باشه

مرسی گلم

خب این طوری کسلی هیچ کارم نمیتونی بکنی درسم که میخونی نمیفهمی ولی اکه کمی بخابی بهتر 

اره میخوابم ساعت میزارم دارم میمیرم😂

یکم پاشو راه برو جاتو عوض کن جایه دیگه بشین یکم برو جلو پنجره هوات عوض میشه .اگه حیاط دارید برو تو ح ...

تهران نگو دلم تنگ میشه میرم سراغ گریه😂

منم مثه توام..ولی اراده داشته باش تا بیدار بمونی...کافئین بخور

توام کنکوری؟

ارع تجربی ... واااای وحشتناااااااکعععع حجم درساام😬😖

منممم ولی انسانی ام

مشاور برنامه داده نمیدونم چجوذی برسونم

میخوام فیلم ببینم😐😧😢😂