2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگن مگه..  به نظرم خوبه که تو امضا بنویسن که مرد هستن  من که بعضی وقتا قاطی میکنم&nb ...

میگن اره مال بابامه 

یکی مگیه اره سندش پشت قبالمه 

خاله زنک 

برو بیرون

نکنه حامله میشی 

نکنه....... میشی

دنبال شوهری؟

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
بیشتر ببینید

ایییی خدددداااا!!!!!!  

ین شوخی رو با عاااقایون تمام مینماااییید یاا خیررر؟؟؟ میزارید اقایون ماستشونو بخورن!!!!؟؟    

هی عاقایون عاقایون!!!!  

مرسی-اه#  

خانما بیاین بریم اینجا دیگه جای ما نیس واسلام!!!

سس مااس  

😊.خودمم جیگرم جیگر

بر منکرش لعنت، پس منم جیگرم با توجه به اسمم😂🤭

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

بر منکرش لعنت، پس منم جیگرم با توجه به اسمم😂🤭

اخرش ک گفتم بهت جیگر

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید