2777
2789
بگم اگه به فلان حاجتم رسیدم سفره میندازم؟ 

اون جور هم میشه ولی اگه قبلا بندازی یه چیز دیگه ست نیتت این باشه که حتما حاجت می گیری بدون شک  

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
اون جور هم میشه ولی اگه قبلا بندازی یه چیز دیگه ست نیتت این باشه که حتما حاجت می گیری بدون شک  

میشه فقط خانوادم بگم امروز؟

با موبایل روصه بزارم 

یا حتما باید مهمونی باشه؟

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری سفره بندازم؟یعنی مهمون دعوت کنم؟

عزیزم از دوستان ، فامیل ، همسایه هایی که فکر می کنی اعتقاد دارن و مخصوصا اهل مسجد و جلسات قرآن  دعوت کن 

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
میشه فقط خانوادم بگم امروز؟ با موبایل روصه بزارم  یا حتما باید مهمونی باشه؟

عزیزم اطعام بدی خوب اثر بیشتری داره ما دیشب تو مسجد محله مون سفره حضرت ام البنبن  همگانی انداخته بودند هر کس هر چیز داشته بود آورده بود یکی میوه یکی شیرینی یکی خرما و یکی بسته های کیک و کلوچه و ...

سلام دو تا تاپیک لینکش رو میدارم برای حاجت روایی هست یعنی راهکار هست ببینید.

چرا حاجت نمیگیریم

حاجت روایی

از من بخواید میگم زیارت عاشورا ایت الله حق شناس ره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بگم اگه به فلان حاجتم رسیدم سفره میندازم؟ 

همیشه اخرش بگو با خیر. که به صلاحتم باشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️