2777
2789
عنوان

چند سالتونه چقدر درآمد دارید و از چه راهی مربوط به رشته تحصیلیتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 16088 بازدید | 564 پست

با اجازه استارتر عزیز

سلام دوستان روزتون بخیر 

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم و دارم یه کار پژوهشی داخل شهر اصفهان انجام میدم که نیاز دارم افرادی(خانم و اقا) که مبتلا به اختلال پانیک  هستند یه سری پرسشنامه انلاین رو پر کنند ...

دوستانی که مبتلا به این اختلال هستند، اگر هر کدومتون مایل به همکاری بودین به من اطلاع بدین تا لینک پرسشنامه رو براتون ارسال کنم

همکاری شما میتونه به ما کمک کنه تا شاید درمانی مناسب و راحت برای بهبود شرایط و حال عزیزان مبتلا به این اختلال رو تهیه کنیم 

ممنونم از بزرگواریتون

پانیک#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی میگم😁😅🤣 ۲۹سالمه مربوط ب رشتمه کارم  داروسازی میکنم ماهی ۵۰تومن گیرم میادشایدم کمتر ی ...

میشه بگی چطور وارد این رشته شدی؟

تو دبیرستان که حتما تجربی بودی کنکور چند شد رتبت ؟

یعنی تو بیمارستانا دارو سازی؟

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
😂😂 ن عب ندارع گلم  ولی میدونم خیلیا و شاید خود شما باور نکردین اما برام مهم نیست😊🌺

میشه اگه ناراحت نمیشین

رتبتون هم بگین 

و اینکه تو داروسازی به جز کار کردن تو آزمایشگاه و داروخانه جور دیگه هم میشه کار کرد؟

بشین تو خونه با همین تلفن هوشمند ماهی ده تا پونزده برات داره شاید ماه های اول کمتر 

ببخشید میشه بگید چه شغلی؟؟؟

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
٢٠سالمه دانشجوي هوشبري ام سال سه مربي دنسم هستم 

ارزش داره هوشبری؟

یعنی بازار کار با حقوق خوب داره ؟

اگه اشکال نداره رتبتو میگی ؟

میشه از طریق این شغل از ایران رفت ؟

فقط خواستم بگم بچه ها الان اینترنت واقعا کمک تون میکنه با کمترین هزینه بتونین شغل ایجاد کنین،من زمان ...

عزیزم چجوری فالوور جمع کردی چجوری پیجت رو تبلیغ کردی ؟؟منم پول دارم دوست دارم ی پیج فروش بزنم ولی اصلا نمیدونم چجوری شروع کنم از کجا جنس بخرم . چجوری بازاریابی کنم برای جنس هام .‌

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!