2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اکثرا نشون نمیدن اگه بد باشن

والا ما چهار تا جاری هستیم ظاهر و باطن با هم خیلی خوبیم به اندازه رفت و آمد میکنیم همیشه احترام همو داریم محبت میکنیم از خوشحالی هم خوشحالیم تو ناراحتی هم سعی میکنیم کنار هم باشیم بچه های همو دوست داریم

مامانم هم اینطور بودن من خودم زنعموهامو خاله صدا میکنم چون خیلی با محبت هستن بچه های جاریم هم منو خاله صدا میزنن

شاید کسایی که دور هستن ادم ندونه ولی نزدیکا که از مشکلاتشون خبر داری و درد دل میکنن اگر مشکلی داشته باشن آدم میفهمه

در کل اگر کسی تو وجودش حسادت و مقایسه زیاد نداشته باشه و مهرطلب نباشه خیلی دلیلی نداره مشکلی با جاریش داشته باشه

من مشکل چندانی با جاریم ندارم چون کاملا خنثی نه دعوت میکنه نه میاد ولی خب در کل کمی سمت خود بکش هست و و با اینکه من تو هیچ کاریش نظر نمیدم چندبار تو خصوصیترین مسایل زندگیم نظر داده هر چی محل ندادم باز تکرار کرده و اینکه اگه خدایی نکرده حتی نظر ندی یه حرفی بزنی که به مزاجش خوش نیاد با شاخ میاد تو دلت فرقی نداره من باشم شوهرش باشه مادرشوهرش باش کلا با شاخ شکم آدم پاره میکنه ترجیح میدم دوری و دوستی باشه

در صورتی که یه دختر داره که به جرات میتونم بگم چندشترین دختری که تو عمرم دیدم جوری که منکه عاشق دختر بچه بودم دیگه دوس ندارم دختر دار بشم نکنه قیافه و اخلاق و رفتارش یه درصد هم شبیه اون بشه.وای یادش افتادم خدایا منو با بچه دختر اینجوری امتحان نکن الهی آمین