2821
2789
عنوان

خسته شدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان مطمعنم خوابه بهم گفت نه زنگ بزن نه پیام بده به مامانم گفته تموم تصمیمشو گرفته 

ن انشالا ک چیزی نیس فردا باهاش صحبت کن

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
تک دخترم خواهر ندارم دلم یه هم دم میخواد سرمو بزارم رو شونش زار بزنم پدر فوت شده مامانم طفلی اینقدر ...

عزیزم باترکش بهتره تابادوتابچه بخوای ناراحتیاشو بیشترکنی خدابزرگه انشاالله خدابهترشو نصیبت کنه شما پدرداری که همه جوره هواسش بهت هست امام زمانت واینکه خیلی دلت گرفت بروسرمزارمرحوم پدرتون باهاش دردل کن هم آروم میشی هم. کمکت میکنه واینکه شنیدم شهید گمنام خیلی کمک میکنه ولی من توصیه میکنم اصلا بهش اصرار نکن بزار پشیمونیش تاآخرعمرش براش بمونه عزیزم این دوره زمونه درغگوها خواهن زیاد دارن به خودت افتخارکن هنوزم حرف حق میزنه مطمئن باش زمونه برمیگرده خیلی زود وتوهم بالاخره ارزشت آشکار میشه وخواهان واقعیت پیدا میشه 

میدونم مقصرم. میدونم بد تا کردم باهاش ولی  همیشه کوتاه میومد دعوامون فوقش نصفه روز بود الان چند روزه قهریم 

مامانم گفت چند روز دست نگه دار کاری نکن

پیشمونم از کارامو حرفام ولی.. تصمیمشو گرفته

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز