2821
2789

تو نی سایت خانومی تعریف میکرد می ‌گفت یکی از اقواممون ناخواسته باردار شده بود میخواست بچش و سقط کنه شب خواب میبینه یه پسر خوشگل میاد پیشش میگه مامان منو نکشیا  قول میدم برات پسر خوبی بشم خانمه میگفت الان پسره تو فامیل هم از لحاظ زیبایی هم از لحاظ عاقلی تکه

اینو گفتم با سقط جنین در اصل داری حق حیات رو از یک انسان میگیری در حالی که چنین حقی نداری 

تو نی سایت خانومی تعریف میکرد می ‌گفت یکی از اقواممون ناخواسته باردار شده بود میخواست بچش و سقط کنه ...

یبار خودم خوابی دیدم که تعبیرش این بود که فرزندی میاوری که همه بهش تعظیم میکنن اما نمیدونستم باردارم وقتی فهمیدم سقط کردم الان خودم تصمیم گرفتم بیارم اما شرایط بدی دارم حالم بد میترسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبار خودم خوابی دیدم که تعبیرش این بود که فرزندی میاوری که همه بهش تعظیم میکنن اما نمیدونستم باردارم ...

چه جراتی داری که اینقدر  راحت از سقط حرف میزنی واکنش شوهرت چیه