2777
2789

ساعت9از سر کار اومدم خسته.... امروز شوهرم مرخصی بود صب رف دنبال تعویض پلاک... ساعت2اینا کارش تموم شده بود... هیچ غلطی تو خونه نکرده... نه پرده هارو باز کرده نه ظرف هارو شسته هیچ پمپ هم کسو نیاورده وصل کنهه تو این سرما ب زور میریم حموم چون اب بالا نمیاد ... میبینه من چقد دارم میدوعم اینطرف اونطرف... اصلا نمیخوام کاری کنه... خونه رو هم بهم زده... یچیزو ور میداره نمیزاره سر جاش یا دنبال چیزی میگرده کل کشو رو بهم میریزه الانم رفته نشسته تو حیاط با متورش ور میره.. کسی نیس بگه از صب چ غلطی میکردی ک من الان تنها باید بشینم اینجا... مثلا مرخصی بودی؟ الان باید با اینههمه خستگی خونه جارو کنم ظرف بشورم پرده وصل کنم لباس بشورم... خونه مرتب کنم

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا

اینم شانس ماس... همه میگن اختلاف هامون تخصیر منه... حتی یک لحظه هم ت زندگیم نیستن ک درکم کنن

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
خسته نباشی

ممنون❤️

عزیزم خودتو ناراحت نکن چیکار میشه کرد

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!