2777
2789
عنوان

من اصلا اهل عکس گرفتم نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 31 پست
منم نمیگیرم  الان تو آلبوم  خانوادگی فقط من عکس ندارم  الان هم اگه یه لحظه با گوشیم ع ...

الان یه فامیلا خونمون بود گفت همه اهل عکس گرفتن اند فقط تو ای که دوست نداری

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

شاید باورت نشه اما من روزی ۲۰ تا عکس از خودم میگیرم🤯

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین طور یه دوست داشتم هر وقت میرفتیم بیرون عکس میگرفت تمام مدت     کات کردم باهاش &nb ...

ما رفته بودیم مسافرت همه عکس می گرفتن جز من 😃

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

دوست منم اصلا عکس نمیگرفت میگفت خوشم نمیاد رفت دماغشو عمل کرد الان هنه جا رو پر کرده از عکساش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

دوست من 

اعتماد به نفس و غرور فول ولی به شدتتتت بدش میاد میگه قابل توصیف نیست نه اعتماد به نفسشو دارم نه حوصله ژست . تاثیرم گذاشته عکسش خوب در نمیاد اصلا دوست نداره قشنگ معلومه

چیز طبیعیه انگار دوست من وقتی یه چیزو دوست نداره میگه انگار یه میکسی از تنفر و عدم اعتماد به نفسه

می دونمم از شکست بدش میاد ولی اینطوری نیست که کاریو بخاطر اعتناد به نفس نداشتن انجام نده زیاد دیدم بده

رک بگم علاقه نداره خودش می دونه فقط قابل قضاوت نیست

وای منم اینجورم

ولی فک نمیکردم اینقد همه اینجور باشن

سلام# اینجوری ها😮

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

منم خوشم نمیاد بد می‌افتم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین