2777
2789
عنوان

میترسم مادر شوهرم منو ببره تست بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 5581 بازدید | 174 پست
ببین اینکار از ریشه غلطه ولی نمیتونه ک سر یه تست زندگیشو ب فنا بده یا اگه نره بعدا بهش انگ بزنن از ن ...

نه اصلا وصلت با همچین خانواده سطح پاییینی عین فنا دادن زندگیه 

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه نداشتن؟؟؟؟ 😮 

نخیرررررر شاید پرده اش ارتجاعی یا حلقویه 

اونکه چیز مهمی نیس

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
😍 نبودم یه مدت امروز اومدم

اره میگفتم پرنسا توی تاپیکا فعال بود نیستش فک کردم ترکیدی دیدم نه هستی

دوخترات خوبن مخصوصا اون پرنیا که هم اسم دخمل منه😍

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
چند وقت پیش ی خانمی میگف هشت ساله متاهلم رفتم متخصص زنان بهم گفته باکره ای 

😑

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
منم یه ماه قبل عروسیم فهمیدم بکارت چیه 😶 یادم میاد یه بار خودکار کرده بودم توش 🤦تعجب کرده بودم چر ...

وای😂😂

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
نه اصلا وصلت لا همچین خانواده سطح پاییینی عین فنا دادن زندگیه 

بیلی آیلیش دوست داریااااا✌🏻✌🏻😂😂😂😂😂 عین دوستم منو با بیلی آیلیش کشته

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
مامان منم اصرار داره ازدواج کردی برو که مادرشوهرت بعدا تیکه نندازه و... 😑🤷‍♀️

من خودم از مخالفین سررررر سخت تست بکارتم ولی ما جایی زندگی میکنیم ک اگه نریم ممکنه از ادمای مغز خشک حرف بشنویم  یا  موقع جدایی گیر قانونی پیدا کنه یا نوعش ک خون ریزی داره نداشته باشه  و حالا خر بیار و باقالی بار کن 

مثل یه کالا بهمون نگاه میکنن و گواهی آکبند بودن میخوان ولی اینجا_ایران_است#  🙃

عجب بابا عجب
یاد فیلم خانه ی دختر افتادم😔

من اخرش نفمیدم قضیه اون جی بوده میشه بگی چی بود قضیش چرا خودشو مشت دختره؟؟

اره میگفتم پرنسا توی تاپیکا فعال بود نیستش فک کردم ترکیدی دیدم نه هستی دوخترات خوبن مخصوصا اون پرنی ...

شکر عزیزم خوبن

خدا حفظش کنه😍

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من اخرش نفمیدم قضیه اون جی بوده میشه بگی چی بود قضیش چرا خودشو مشت دختره؟؟

منم راستش نفهمیدم

فقط دلم بحال دختره خیلی سوخت

مادرشوهرشم خیلی خوب نقش مادرشوهر بدجنسارو بازی کرد