2777
2789

عشق اول مخصوص اولین نفر نیس 

ممکنه چند نفر تو زندگی سر راحت قرار بگیرن ولی احساسی بهشون نداری .ولی یه نفر میاد بعداونا که میشه همه وجودت.از یار نمیره .😔

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

به عشق اولم نرسیدم و ازدواج سنتی کردم

خداروشکر همسرم مرد خوبیه و زندگی خوبی دارم

بنظرم تقدیر تو سرنوشت ما آدما خیلی نقش داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق یک هوس زودگذره که آدما بزرگش می کنن چون نمی دونن هزاران خلا عاطفیشونو چجوری پر کنن و با عشق هم اون خلا پر نمی شه و ویران می شن همین

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
به عشق اولم نرسیدم و ازدواج سنتی کردم خداروشکر همسرم مرد خوبیه و زندگی خوبی دارم بنظرم تقدیر تو سر ...

همسر منم خوبه ولی واقعا از ته دل دوستش ندارم نمیتونم براش از خود گذشتگی کنم...معیاراش با من جور نیس....به خصوص خونوادش... خیلی داغون میشم بعضی وقتا

عشق یک هوس زودگذره که آدما بزرگش می کنن چون نمی دونن هزاران خلا عاطفیشونو چجوری پر کنن و با عشق هم ا ...

😕نمیش نه نه نه نه فرامووووووش نمیشه لعنتی چنددسالههعهه این عشق نی پ چیه

همسر منم خوبه ولی واقعا از ته دل دوستش ندارم نمیتونم براش از خود گذشتگی کنم...معیاراش با من جور نیس. ...

آخی....کاش کنارش آرامش داشته باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😕نمیش نه نه نه نه فرامووووووش نمیشه لعنتی چنددسالههعهه این عشق نی پ چیه

هر چی خلاها بزرگ تر بیماری مزمن تر ...خودتو سرگرم ی کار درست درمون کن ،هدف داشته باش تو زندگی..

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است