2777
2789
عنوان

پز خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 69 پست
زنگ میزنن به تو یا میزنگه به برادرش؟ یعنی به تو میگه پادر میونی کنی؟ اگه به برادرش زنگ میزنه که عز ...

انگار برادر اون شوهرمنم هستا. خوشیاشون برا خودشون گند و کثافتشون برای ما. اعصاب شوهر من رو خرد کنن به من ربط نداره. یه چی میگی 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
انگار برادر اون شوهرمنم هستا. خوشیاشون برا خودشون گند و کثافتشون برای ما. اعصاب شوهر من رو خرد کنن ب ...

عزیزم اول برادر اون بوده بعد شده همسر شما.به نظرم اصلا دخالت نکن.هیچ نظری هم نده.چون همسرت اخرش بهت میگه به تو چه!و زندگی خودت خراب میشه.بعدشم ادم از زندگی کسی خبر نداره.شما چه میدونی شوهرش خوبه!چه میدونی تو خونه با زنش چجوری رفتار میکنه.

قضاوت نکن!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب تو چه 

ب ما چه 

ب کسی چه🤫

الان اون با شوهرش دعوا کنه چی ب تو میرسه؟ 

سرتون از زندگی بقیه بکشین بیرون 

ی هفته پیش کتک خورده باید تا الان قهر باشه؟ نمیتونن اشتی کنن؟  چه حرفایی 

عروس# _فضول_ نباشیم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

قضاوت +غیبت+حسادت و...

همه نشونه عدم اعتماد بنفس

اینو تو کتاب خوندم همین دیروز

گفتم اینجا بنویسم

عزیزم شاید میخواد با اینکار دلبری کنه برای شوهرش

یا از دلش در بیاره

یا هرچیز دیگه ای....

من خودمم قبلا اخلاقای بد زیاد داشتمممم

اما بهتره تصمیم بگیریم عوض بشیمممم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
ب تو چه  ب ما چه  ب کسی چه🤫 الان اون با شوهرش دعوا کنه چی ب تو میرسه؟  سرتون از ...

اگه دوست نداشتی و کنجکاو نمیشدی نمیومدی تو تاپیک. حالا چرا تو ناراحت شدی. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اگه دوست نداشتی و کنجکاو نمیشدی نمیومدی تو تاپیک. حالا چرا تو ناراحت شدی. 

من برام مهم نبس ک بخام ناراحت شم

کنجکاوی اومدنمم از  پز خواهر شوهر بود 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
الان شما کارت درسته؟ خوشحالی یه خانم کتک خورده؟

اگه اون خانوم رفتارش غیر انسانی باشه صد بار با حرکتاش زندگیت رو آسیب زده باشه از اینکه یکی بنشوندش سرجاش جدا خوشحال میشم

اگه اون خانوم رفتارش غیر انسانی باشه صد بار با حرکتاش زندگیت رو آسیب زده باشه از اینکه یکی بنشوندش س ...

هر چقدر اون خانم بدی کرده باشه این حرف زشته خوبه شما کتک بخوری خواهر شوهرت اینطوری کنه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
هر چقدر اون خانم بدی کرده باشه این حرف زشته خوبه شما کتک بخوری خواهر شوهرت اینطوری کنه؟

اگه من به خواهر شوهرم آسیب زده بودم حتما اونم از ناراحتیم خوشحال میشد.