strong___girl مدیر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 1150 عنوان کته یا آبکش | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 47 پست خانومابرنج رو کته میپزین یا آبکشی؟کدوم بهتره به نظرتون؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 1399/11/07 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rmn عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4256 بچه ها جریان عسگر چیه یه بنده خدایی تو یه شهری سالی چن بارمارا نیشش میزنن فقطم پای راستش میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
هات_چاکلتم عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 681 بستگی به نوع برنج داره من برنج ایرانی رو کته میکنم #من_یک_فمنیستم
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 برای مهمون همیشه آبکش،برای خودمون بیشتر آبکش گاهی کته إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
هات_چاکلتم عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 681 کته درس میکردم به نطرم خوش مزه تر بود ولی شوهرم فک میکرد واسه تنبلی کته میکنم دیگه ابکش درست میکنم&n ... امضات😂😂😂😂باور کن فکر کردم بیلعاححی خوب شد گفتی #من_یک_فمنیستم
باران۱۳۷۳۹۵ عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1146 من دیدم یه دکتری میگفت برنج سم ارسنیک داره حتما حتما ابکش کنید که سم خارج شه
آنااخماتووا عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 752 سفید باشه کته، ولی سبزی پلو و ته چین و عدس پلو و ... ابکش میکنم حیف نیست برنج کیلویی ۳۰ و خورده ای رو آبکش کرد...البته من این جمله رو هرروز به مادرم و بقیه میگم....برنج فقط کته.....حتی واسه مهمون..حتی قاطی پلو!!
یبلعاحح عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 13819 امضات😂😂😂😂باور کن فکر کردم بیلعاححی خوب شد گفتی اره در حق خودم لطف بزرگی کردم
ot70 عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2222 برا خودمون همیشه کته... مگه برنج ترکیبی مثل باقالی پلو یا عدس پلو... برا مهمون همیشه آبکش
strong___girl مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 1150 کته چون موهامو پرپشت میکنه😍 جدی؟؟ چه خوب اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
strong___girl مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 1150 من آبکش بلد نیستم فقط کته حتی برای مهمون😅 وای خوش به حالت من بر عکسم کته بلد نیستمولی تصمیم گرفتم آبکش نکنم دیگه کته رو یاد بگیرم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
strong___girl مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 1150 کته بهتره ولی ما همیشه ابکش میکنیم بهش سبوس برنج قهوه ای اصل 😍 میپاشم مث شوید بعد دم میزنم راحت موا ... روش جالبیه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
mahboooobeh4 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 39421 وای خوش به حالت من بر عکسم کته بلد نیستم ولی تصمیم گرفتم آبکش نکنم دیگه کته رو یاد بگیرم آب کمتر بریز و وقتی آبش جمع شد دمکن بزار اگر دیدی برنج خیلی خشکه یکم بهش میتونی آب بدی اما اگر آب برنجت زیاد باشه و برنجت نرم بشه هیچکاریش نمیتونی بکنیخیلی خوب و خوشمزه ار از آبکشه
strong___girl مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 1150 کته درس میکردم به نطرم خوش مزه تر بود ولی شوهرم فک میکرد واسه تنبلی کته میکنم دیگه ابکش درست میکنم&n ... چه ربطی به تنبلی داره؟ به نظر من کته سخت تره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
fatiii_rahaaa عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 7249 روش جالبیه اره .چون همسرم هیچوقت کته نمیخوره فقط میگه پلوو پلوووو 🤣😃