2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مهمون همیشه آبکش،برای خودمون بیشتر آبکش گاهی کته

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
کته درس میکردم به نطرم خوش مزه تر بود ولی شوهرم فک میکرد واسه تنبلی کته میکنم دیگه ابکش درست میکنم&n ...

امضات😂😂😂😂باور کن فکر کردم بیلعاححی خوب شد  گفتی 

#من_یک_فمنیستم                                                  
سفید باشه کته، ولی سبزی پلو و ته چین و عدس پلو و ... ابکش میکنم

حیف نیست برنج کیلویی ۳۰ و خورده ای رو آبکش کرد...البته من این جمله رو هرروز به مادرم و بقیه میگم....

برنج فقط کته.....حتی واسه مهمون..حتی قاطی پلو!!

من آبکش بلد نیستم فقط کته حتی برای مهمون😅

وای خوش به حالت من بر عکسم کته بلد نیستم

ولی تصمیم گرفتم آبکش نکنم دیگه کته رو یاد بگیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
کته بهتره ولی ما همیشه ابکش میکنیم بهش سبوس برنج قهوه ای اصل 😍 میپاشم مث شوید بعد دم میزنم راحت موا ...

روش جالبیه

وای خوش به حالت من بر عکسم کته بلد نیستم ولی تصمیم گرفتم آبکش نکنم دیگه کته رو یاد بگیرم

آب کمتر بریز و وقتی آبش جمع شد دمکن بزار 

اگر دیدی برنج خیلی خشکه یکم بهش میتونی آب بدی اما اگر آب برنجت زیاد باشه و برنجت نرم بشه هیچکاریش نمیتونی بکنی

خیلی خوب و خوشمزه ار از آبکشه

کته درس میکردم به نطرم خوش مزه تر بود ولی شوهرم فک میکرد واسه تنبلی کته میکنم دیگه ابکش درست میکنم&n ...

چه ربطی به تنبلی داره؟ به نظر من کته سخت تره