2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن...

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست

اسی سخت نگیر هرجور خودت و بچه راحت تر هستین همونجوری باش...

اگر بچت شیر میخوره بزار بخوره هیچ بچه ای با پوشک به مدرسه نرفته ..بزرگ تر که شد پوشک شب رو هم بگیر ازش

..

دختر من ۲سال و ۹ماهشه امروز از پوشک گرفتمش بدون اینکه کاری کنم خودش هروقت جیش داشت گفت جیش و بردمش ولی شب ها پوشکش خواهم کرد راحت تاصبح بخوابه گناه دارن طفلی ها

😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از شیر گرفتم ولی هنوز پا میشه واسه شیر.شیر فله ای میگیرم تو شیشش میریزم.

خیلی اشتباه میکنی. دندون هاشم داغون میشه. تورو خدا یذره واسه بچه داری مطالعه کنین. اطلاعات جمع کنین. همین طوری فله ایی هم بچه نگه ندارین 

یه خانم مستقل و قوی 
از شیر گرفتم ولی هنوز پا میشه واسه شیر.شیر فله ای میگیرم تو شیشش میریزم.

نه کلا نباید شیر بخوره . چه شیر خودتون چه شیشه . مخصوصا شبا . دکتر پسرم منو وادار کرد ۲۱ ماهگی بچه رو از شیر بگیرم البته هم اینکه دندونش هبچی نشده خراب شد و هم اینکه عقیده داشت ۱۸ ماه بسه .این اشتباهه که همه فکر می کنن شیر گرفتن یعنی از شیر مادر گرفتن . کلا ته تهش ۲ سال شیر خوردن با شیشه کافیه

ای وای دو سال و نیمشه از پوشک گرفنینش؟ اونم دیگه هر وقت جیش داره خودش میگه؟ خب اره دیگه بچه جیش می ...

الان جیششو میگه .تو خواب هم جیش نمیکنه وقتی بیدار میشه شب ها جیش میکنه

میشه واسه خوشبختیم و خوب شدن مادرم صلوات بفرستین.ممنون
خب بیدار میشه.چیکار کنم؟

من دخترم ۶ ماهشه. با روانشناس صحبت کردم. خیلی راحت یه وعده از شیر شبش کم کردم. به امید خدا غذاش بیشتر بشه دیگه کلا شب ها شیر نمیخوره. یذره پیگیر جمع آوری اطلاعات از منبع صحیح باشید. 

یه خانم مستقل و قوی 
قبل خواب دسشویی ببرمش حتما و از غروب به بعد مایعات کمتری بده  دخترمن که گریه میکنه بخام بین خو ...

قبل خواب دستشویی میبرم

باید ببریش دستشویی بالاخره عادت می‌کنه

از شیر بگیرش

شورت و شلوار گرم براش بپوش احتمالا سردش میشه که جیش میکنه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
الان جیششو میگه .تو خواب هم جیش نمیکنه وقتی بیدار میشه شب ها جیش میکنه

خیلی خوبه پسر من ۳سالشه یادنمیگیره بیشتر از دوماه گرفتمش ولی بازم به شلوارش میکنه منم پوشکش کردم واقعا دیگ خسته شدم

پسر منم شبا بیدار میشه برا شیر البته شیر محلی میخوره پسر شمام هم؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
وقتی هنوزشیرمیخوره پس ازشیرنگرفتی سینه روگرفتی به جاش شیشه دادی بهش😐

آخه وقتی شیر خودمو هم میخورد باز شیر هم میخورد .خودش شیر خیلی دوست داره .من میخوام با لیوان بدم ولی خودش میگه تو شیشه بده.