2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ازم ناراحت شده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 176 پست
مادرشوهر با کادو خوشحال میشن هر وقت میر یه چیز کوچولو بخر  ولی زندگی تو یه اپارتمان نه

موافقم من همیشه این کارو میکنم مادر شوهرم خیلی دوسم داره همش تعریف رو میده و هوامو داره هر وقت میرم خونه شون عین یه مادر که دخترش راه دوره برام همه چیز میزاره و گهگاهی هم برام لباس و پارچه  می‌خره 😍 

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊
کارخوبی کردی ازاول حرف دلتوبزن نذاره فکرکنن دورویی اینجوری عادت میکنن خواستهاشون براخودشون اهمیت دار ...

نه اینو نگفتم محترمانه بهش گفتم نه نمیخام 

دیگه نمیخاستم ناراحتی پیش بیاد ک متاسفانه ناراحت شدن بازم مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم پدر مادرم رامسر هستن  ی نفر از فامیلا ک فامیل مشترک بود نزدیک بود فوت شد ما رفتیم ن ...

ولش کن عقل ندارن انگار 

اصلا مگه بچه کوچیکی ک امرونهی کنن 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
میخواسته یه دستی بزنه نامزدت بیخیال خونه خریدن بمونی همونجا مادر شوهر من دوهفته ای یه بار میاد با ا ...

اره خوب نیس اول زندگی مکافات داشته باشم هر چقدرم خوب باشن ولی بازم دخالت میکنن 

چه عجب نی نی سایتی قاطع دیدیم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
ولش کن عقل ندارن انگار  اصلا مگه بچه کوچیکی ک امرونهی کنن

والا هر کسی عروسی کرده یعنی برا خودش مستقل میتونه تصمیم بگیره خیلی حسودی پدر مادرمو میکنن خیلی تو چشام نگاه میکنن میگن شوهرمم میگه دل نشکون

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
مادرشوهر با کادو خوشحال میشن هر وقت میر یه چیز کوچولو بخر  ولی زندگی تو یه اپارتمان نه

من خیلی بهش احترام میذارم اونو مثل مادر خودم دوس دارم ولی تو یه خونه حاضر نمیشم 

بازم ممنون ک نظرتون رو گفتین گلم 

والا هر کسی عروسی کرده یعنی برا خودش مستقل میتونه تصمیم بگیره خیلی حسودی پدر مادرمو میکنن خیلی تو چش ...

همون شوهرت میتونه حرف پدرمادرتو تحمل کنه ؟ 

انقد بدم میاد از این خصلت مردها

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
هر قیافه ای هم که الان برات گرفتن اهمیت نده و جدی باش انگار حرفی هم نزدی واقعا هم چیز طبیعی ای هست ...

نه اینجوری نیستن ک اذیت کنن ولی من نظرم عوض نمیشه 

چون خونشون خیلی شلوغه هر روز مهمان دارن