2777
2789

دیروز داشتم میرفتم.دکتر..مطب دکتر وسط بازارع

ملت ریخته بودن توی بازار داشتن خرید میکردن نصفشونم بدون ماسک

بخدا ادمای بی گناهو توی دردسر میندازن همچین ادمایی

اگه تاالان همممون رعایت میکردیم الان همه باهم میتونسیم بدون ماسک بریم بیرون

بابا پسره دس فروش ی میز گزاشتع بود کنار خیابون روی میز کاسه های بزرک انواع ترشکا و لواشکا همشونم سرباز

چقدم مردم میخریدن 

نکنین این کارو با خودتون و.ملتتون

اگ دوماه فقط دوماه همه رعایت میکردیم الان این همه مرگ و میر نداشتیم😢😢😢😢😢😢😢

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کی میگی عزیزم نصف کسایی که اینجان دارن مدل مو واسه عروسیشون انخاب میکنن.بهشونم میگی میگن عروسیمون خانوادگیه.انگار خانواده کرونا منتقل نمیکنن.دودش تو چشم خودشون میره ما که یه ساله سخت گرفتیم فعلا زنده ایم.

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤

فک کنم همه جای دنیا همینه مردم خسته شدند یکسال گذشته بعید میدونم عید امسال کسی رعایت بکنه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
فک کنم همه جای دنیا همینه مردم خسته شدند یکسال گذشته بعید میدونم عید امسال کسی رعایت بکنه

چینو ببینین خدایی مردمشون باخیال راحت توی پاساژا و رستورانا هستن چون باهم هماهنگ بودن رعایت کردن از خرید و شکمشونو هزارتا چیز دیگه زدنو.توی.خونه موندن والا بخدا راس میگم تو تاکسی مرده ماسک نداش خودشو چسبونده بود ب راننده باهم میخندیدن 

من خفه شدم از بس گفتم چون خودمم با وجود کلی رعایت آلوده شدم و یک ماه خیلی سخت را گذروندم که هم برای خودم سخت گذشت هم همه اطرافیانم که در جریان بیماریم بودند 

ولی آخرش هزار تا توجیه مسخره میارن که رعایت نکنند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
منم دیشب کار مهمی داشتم بیرون،بستنی فروشیها و رستوران ها غلغلههههه

همشم ادمایی ک مثل من شب تا صبح توی خونه نشستن میگیرن نمیدونم چرا😢😢😢😢😢😢😢

من خفه شدم از بس گفتم چون خودمم با وجود کلی رعایت آلوده شدم و یک ماه خیلی سخت را گذروندم که هم برای ...

بخدا خشک و تر باهم میسوزع نمیخان باورکنن ما چ گناهی کردیم همش تو خونه نشستیم همش رعایت میکنیم اونوق بخاطر بی احتیاطی ی ادم ماهم الوده بشیم😔😔😔😔😔😔😔

کرونا_در_کمین#

است

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌