بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم قد و زنم ۱۵۵ با وزنم ۴۱ هست 😂😂 برا منم یکم کمتر لاغری رو حساب کرده 😂
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
این وزن نرماله کلن اگر طرف مثلا قدش ۱۵۵ باشه باید وزنشم پنجاهو پنج باشه ... کلن اینطوریه 😁
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
اره 😅😂😂 تازه چاق شدم 😂قبلا ۳۸وبودم امروز نگاه کردم شدم چهل و یک 😂😂 اینقدر ذوق مرگ شدم که نمو 😂 تازه چهل کیلیو سی صد گرم بود 😂
جالبه ژن ارثیمونم چاقه 😑