2777
2789
عنوان

قد و وزنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاغرم.اشتباه حساب کرد

آها 😂😂

منم قد و زنم ۱۵۵ با وزنم ۴۱ هست 😂😂 برا منم یکم کمتر لاغری رو حساب کرده 😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچها منم ۱۶۸قدم وزنم۶۸ باید چندتا کم کنم؟ 

اندازه ای 👌😁 

این وزن نرماله کلن اگر طرف مثلا قدش ۱۵۵ باشه باید وزنشم پنجاهو پنج باشه ... کلن اینطوریه 😁

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اندازه ای 👌😁  این وزن نرماله کلن اگر طرف مثلا قدش ۱۵۵ باشه باید وزنشم پنجاهو پنج باشه ... کل ...

فداتم من ک خوشحالم کردی😂😂❤🌸

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
فداتم من ک خوشحالم کردی😂😂❤🌸

قربونت 😍❤😂

خیلی لاغری واقعا.من ۱۶۹ قد وزنم ۷۸

اره 😅😂😂 تازه چاق شدم 😂قبلا ۳۸وبودم امروز نگاه کردم شدم چهل و یک 😂😂 اینقدر ذوق مرگ شدم که نمو 😂 تازه چهل کیلیو سی صد گرم بود 😂

جالبه ژن ارثیمونم چاقه 😑