parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 عنوان خوش اومدی #دونه_انارم😍 160 بازدید | 18 پست خدایــــــــــا# شکرت هزاران مرتبه شکر که منو لایق مادرشدن دونستی واین هدیه قشنگ رو گذاشتی تو دلم عاشقتم# برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1399/11/07 | 09:37 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 مبارکههههههههه ممنون عزیزدلمممممم😍😍😍😍 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
منور21 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1903 مبارکت باشه. واسه منم دعا کن به عشقم برسمو خوشبخت باشیم بخت و اقبالم نیکوست...
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 آخی مبارکه 😍😍😍😍فدات خدا تو دلیتو حفظ کنه برات😘😘 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
خانوممهندس۲ عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 13548 😍😍😍😍فدات خدا تو دلیتو حفظ کنه برات😘😘 ممنون عزیزم،همچنین فندق تورو😁😍
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 مبارکت باشه. واسه منم دعا کن به عشقم برسمو خوشبخت باشیم ممنون ..ان شاالله خوشبخت بشی گلم برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 مبارک باشه ممنونم😍 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 ای جونم مبارکت باشه عزیزم😘 فدای مهربونیت ممنونم😘😘😘😘 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
منور21 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1903 ممنون ..ان شاالله خوشبخت بشی گلم فدات بشم.الهی شما هم به سلامتی نینیتو به دنیا بیاری بخت و اقبالم نیکوست...
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 فدات بشم.الهی شما هم به سلامتی نینیتو به دنیا بیاری 😍😍😘😘😘😍😍😘😘 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰