2777
2789

هه_😏#  

از چشم افتادمو برام تاپیک میزنی؟؟؟

تاپیکامم چک میکنی

خوبه والا😏‍ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم به من نگفتی عنچوچک خانم

منم کلی عرض کردم😏‍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

داشتم تو تاپيكا ميچرخيدم

فكر كردم رفيقات واسه ت تاپيك زدن

ديدم نه😏

اصلا ببين واس چى تاپيك زدى؟؟؟

يادت رفتع تاپيكتو؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
همین دیگه بعضیا فقط مسخره بازی بلدن    

حالت خوبع😝😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

رفیقام برای چی بایذد برام تاپیک بزنن؟؟؟؟

من دلم خواست خانم

دوما تاپیک من برای اشتی بود

تو گفتی تمومش کنیم😏‍

من ک عاشقشم. خودش گفته اگ رئیس جمهور بشم. اول اسلامو ترویج میکنم و ب هیچ وجه اسلامو بر نمیدارم. تتلو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ازین حرفا که خیلیا زدن اولش کلید ساز ...بعدشم حالا اصلا بشه مگه رهبره که این کارارو بکنه . فکر کنم بد موقع بود تاپیکم همه خوابالودن