2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست

تولد میگیرید 

اونم تو رستوران رحم کنید  

برای اون موضوع هم حق داری ناراحت باشی 

دو حالت داره یا خالت می خواسته اینجوری بینتون محبت ایجاد کنه 

یا از گلوش نرفته پایین دوست داشته خوهرشم باشه 

اون خالتم بیخیال شو کاریه که شده نمیتونی برگردی عقب ایندتو ی جوری برنامه ریزی که که دیگه درگیر این م ...

واقعا این جور ادما خیری از زندگیشون میرینن  با این همه ناله نفزین؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم برای اولی هرکی با خانواده ی خودش تو ی کلبه نشسته بود تازه هوای بارم بود واقعا اعصابم ریخت ...

نگران بچت نباش خدا بهش رحم کرد نه کیک و نه غذای بیرون مناسب بچه یه ساله نیست بهتر که نخورده 

تولد میگیرید  اونم تو رستوران رحم کنید   برای اون موضوع هم حق داری ناراحت باشی  ...

1. بابا من بالاهم توضیح دادم فقط اقوام درجه یک اونم هرکی خودش و خانواده۳یا۴ نفری خوش تو کلبه ی خودشون اونیم ک پذیرایی میکرد اونم با ماسک و  دستکش بود
خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
واقعا این جور ادما خیری از زندگیشون میرینن  با این همه ناله نفزین؟

ن عزیزم نفرین همیشه بر میگرده ب خود ادم بنظر من خالت خیلی حسودیتو میکنه نزار خوشحال شه از دور بزار تورو تو اوج ببینه ببین چی داری که این حسو نسبت ب تو داره رابطش با مادرت چطوره

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ن عزیزم نفرین همیشه بر میگرده ب خود ادم بنظر من خالت خیلی حسودیتو میکنه نزار خوشحال شه از دور بزار ت ...

مادرم ب خاطر من کلا باهاش قطع رابطه کرده و الان ۲ساله اصلا نه حرف زده نه دیدتش 

ای بابا من فکر کردم بزرگتره که یادش مونده کیک اینا رو فدای سرش رابطه ات رو با خاله ها کمتر کن

اصلا احساس میکنم ب قران ی ادم پراز حس نفرتو کینس 

منکه کاری نکردم بهش ولی واقعا برای ی بچه که بعد ۷سال اومده اینجوری نفرین میکنن

مادرم ب خاطر من کلا باهاش قطع رابطه کرده و الان ۲ساله اصلا نه حرف زده نه دیدتش 

ای بابا پس معلومه ادم خوبی نیس عزیزم ازش دور باش با خاله دیگتم دیگه انقد صمیمی نباش 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ای بابا پس معلومه ادم خوبی نیس عزیزم ازش دور باش با خاله دیگتم دیگه انقد صمیمی نباش 

ب خدا فقط این اینجوری مگرنه دوتا دیگه از خاله هام فرشتن ب خدا ولی این دیگ تو کل فامیل به بی ادبی معروف انقدر ک هرچی که ب زبونش میاره براش فرقی نداره پیرو جوون و بچه میگه و نفرین میکنه

ب خدا فقط این اینجوری مگرنه دوتا دیگه از خاله هام فرشتن ب خدا ولی این دیگ تو کل فامیل به بی ادبی معر ...

مام ازینا داریم 😁

مام ازینا داریم 😁

خدارو شکر تنها نیستم فکر کردم فقط این یدونه برای ما از فضا اومده😂😂😂ب خدا از بس ک تلخ همه از دستش شاکین

خدارو شکر تنها نیستم فکر کردم فقط این یدونه برای ما از فضا اومده😂😂😂ب خدا از بس ک تلخ همه از دستش ...

براتو باز دوره و ینفره من ادمای دورم بیشتریا این مدلن ولی نفرین نمیکنن شدیدا زبونشون تنده

براتو باز دوره و ینفره من ادمای دورم بیشتریا این مدلن ولی نفرین نمیکنن شدیدا زبونشون تنده

امیدوارم ی روزی واقعا عاقل بشن ب خدا میبینمش اونم چ  جور بشه اتفاقی حس  میکنم واقعا برام۷۰پشت غریبه چون از هزارتا غریبه بدتر 

امیدوارم ی روزی واقعا عاقل بشن ب خدا میبینمش اونم چ  جور بشه اتفاقی حس  میکنم واقعا برام۷۰ ...

این ادمارو باید محل نداد