2821
2789
این دکتر من ک گفت زگیله رفتم ازمایش دادم نبود ممکنه دونه رو ببینه اشتبا تشخیص بده اگ دونه زده میخوا ...

نه هیچ دونه ای نزدم جدیدا بعد رابطه خودمو ک پاک‌میکنم یکم خونیه ولی عمون لحظست هیو ضایعه ای ندارم رفتم معاینه گفت هیچی دیده نمیشه سالمه حتی تا دهانه رحمپ معاینه کرد ک ی وقت زخم نباشه نبود

یه کاربر قدیمیه تازه پیداشده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=174438073]تورو خداااا بگوووو[/QUOTE 

والا این روش ثابت شدس خیلی ساده هست اما واقعا کار امد 

بمدت یکماه هر روز صبح ناشتا اب هویج وسیب وچغندر بخورید هم خودتون هم همسرتون ودر طول روز میوه زیاد مصرف کنید وسعی کنید این یکماه مصرف گوشت وسرخ کردنی رو خیلی کم کنید بخدا دوستم با همین روش درمان شد که دکترش تعجب کرده بود اون از نوع بدش داشت خیلیم هزینه کرد فریز کرد هر سری هفتصد هشتصد ازمایشش شد اما با همین روش درمان شد وکلی تشکر کردچون احتمال سرطان رحم داشت

نه هیچ دونه ای نزدم جدیدا بعد رابطه خودمو ک پاک‌میکنم یکم خونیه ولی عمون لحظست هیو ضایعه ای ندارم رف ...

وا چرا خونی میشه؟

شاید خیلی خشن رابطه دارین🤦‍♀️

یا ببین ممکنه زگیل داخل بزنه ها

همه چی ممکنه برو پاپ اسمیر بده اگ پول ازمایش hpvنداری

چون نباس خونی بشه

وا چرا خونی میشه؟ شاید خیلی خشن رابطه دارین🤦‍♀️ یا ببین ممکنه زگیل داخل بزنه ها همه چی ممکنه برو ...

کلا باز کرد لا نور معاینه کرد نمیفهمم چرا یعنی ی چندباری بعد رابطه خشک شده بودم بی توجه ادامه دادیم ک باعث شد زخم شم حتی معذرت میخوام رو واژنم نمیتونستم بشینم خوب شدم‌ولی ازاون ب بعد بعد رابطه خونه نه خیلی زیاد فک کردم زخم داخلی شده ک رفتم گفت نیست

کلا باز کرد لا نور معاینه کرد نمیفهمم چرا یعنی ی چندباری بعد رابطه خشک شده بودم بی توجه ادامه دادیم ...

فک کنم عفونت قارچی داشتی چون من هم همین طور شدم عفونت قارچی داشتم قرص خوردم خوب شد

کلا باز کرد لا نور معاینه کرد نمیفهمم چرا یعنی ی چندباری بعد رابطه خشک شده بودم بی توجه ادامه دادیم ...

معاینه رو ول کن برو ۹۰ هزار تومن ی پاپ اسمیر بده سلولای رحمتو چک میکنن برو دختر خون میبینی خطرناکه جدی بگیر

یعنی هرو مخلوط کنن؟

اره ابشو بگیرن صبح ناشتا بخورن همین چیزایی که نوشتم رو دوستم انجام داد به خدا درمان شد شاید خیلیا باور نکنند وفقط علم پزشکی رو قبول داشته باشند اما من خودم از نزدیک دیدم حتی جواب ازمایشش رو اول خودم دیدم که منفیه

اره ابشو بگیرن صبح ناشتا بخورن همین چیزایی که نوشتم رو دوستم انجام داد به خدا درمان شد شاید خیلیا با ...

منم بارها دیدم حای یکی از دوستام پزشکه گفت اصلا نسوزونین فقط با مواد غذایی سیستم ایمنی بدنتونو ببرین بالا دفع میشه