2777
2789
عنوان

به دوست دختر پسر عموم انقد دلم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 47 پست

راست  میگه  دو شب پشت  موتور چه غلتی  میکرده  خانواده  نداره  بگن  این موقع شب کجا میری

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلت نسوزه.دو نصفه شب رو موتور پسره چیکار میکنه؟ خانواده نداره مگه

زن عمومم اینو میگفت بعد چند روز بعد مامان دختره ام باهاشوت بوده سن دختره کمه ۱۷.۱۸باید باشه

یه صلوات مهمونم کنید💕

با پسرشون بوده دیگه با ده نفر دیگه که ندیدنش خوبه برن یکی و بگیرن با کسی دیگه بوده باشه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
اره ترکم چی بود سوتیم🤣

🥰🤣

ما ترک‌ها توی مبحث حروف اضافه داغونیم

اونا اورگیم یانیر نمیشه به اون دلم میسوزه 

میشه براش یا برای اون دلم میسوزه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بیچاره انقد دلم سوخت راه ب راه گل میخره براش کاش میتونستم بهش بگم تصمیمشون تونیستی😭زن عمومم خیلی مه ...

زن عموت راست میگه...منم بودم واسه پسرم نمی گرفتم ...

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
راست  میگه  دو شب پشت  موتور چه غلتی  میکرده  خانواده  نداره  بگن ...

گناه داره اخه خودشو داره کوچیک میکنه راه ب راه گلای خوشگل میخره خود پسر عموم نمیگیره ازش میاره میده ب این یکی پسرعموم

یه صلوات مهمونم کنید💕

خانواده عموت مشکل دارن نه؟ پسر خودشون چرا ساعت 2 نصف شب بیرونه ؟ واسه پسر خودشون ایرادی نداره برا دختر مردم که بهشونم ربطی نداره ایراد داره، کاش این تبعیض جنسیتی تموم میشد، ولی خدارو شکر که نمیخوان بگیرن دختررو میاد گیر همچین ادمای نفهمی میفته، شانس اورده واقعا

زن عمومم اینو میگفت بعد چند روز بعد مامان دختره ام باهاشوت بوده سن دختره کمه ۱۷.۱۸باید باشه

ازدواجم کنن زن عموت میخواد یک عمر سرکوفت بزنه بهش. چون طرز فکرش اینه. عزیزم تو جامعه ما همچین دختری نمی پسندن 

خانواده عموت مشکل دارن نه؟ پسر خودشون چرا ساعت 2 نصف شب بیرونه ؟ واسه پسر خودشون ایرادی نداره برا دخ ...

خدایی خانواده خیلی خوبین اخه چند روز بعد مامان دختره ام پیششون بوده میگه ینی  مادره چی‌میگه ب پدر ک ۲ نصفه شب بیرونن...

جامعه ما اینطوره دیگ برا پسر هیچکاری عیب نیست

یه صلوات مهمونم کنید💕