2777
2789
یکم بیشتر فک میکردی شاید جواب بهتری میدادی  😆عزیزم آخه بوی عطر و گوه با هم فرق داره برا همین ...

آهاااااااان یعنی به بوی عطر من حساسیت داره سازگار با بوی گوه تو هست حالا فهمیدم نگران نباش من قاطی شما خز و خیلا نمیام

کاش میشد بشی🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهاااااااان یعنی به بوی عطر من حساسیت داره سازگار با بوی گوه تو هست حالا فهمیدم نگران نباش من قاطی ش ...

عزیزم همه اعضای سایت گلن گلن😆گوه شمایی حتما باید مستقیم منظورمو برسونم 😆آدم مگه میشه خودشو نشناسه

😁درمورد هر بودن بگم که ت دنیای خودت شاخ باش 😆😆فک کن ما خزیم

پشمک.حاج،عبدالله.#  

عزیزم همه اعضای سایت گلن گلن😆گوه شمایی حتما باید مستقیم منظورمو برسونم 😆آدم مگه میشه خودشو نشناسه ...

دیگه کسی که دوست پسرشو بره از تو سایت دیوار اونم قسمت حراجیش برداره معلومه خودش چه گوهیه و بقیه اعضاعش چه گوهی بدتر از اون گوه هستن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرررری گوه بو گندو

کاش میشد بشی🖤💔
دیگه کسی که دوست پسرشو بره از تو سایت دیوار اونم قسمت حراجیش برداره معلومه خودش چه گوهیه و بقیه اعضا ...

😂😂😂😂😂اون در جواب تو بود که همه دوز پسراتو از هپ هپ در آوردی 😆😆😆فک کردی ما هم مثل تو اییم

با عینک میتایپی 😂😂😂😂یا خیلی فک‌میکنی که دیر ریپ میزنی 

😆😆😆😆میدونی فک‌ میکنم وقتمو دارم با ی کودن تلف می‌کنم آخه همش کص میگی😁😁

😂😂😂😂😂اون در جواب تو بود که همه دوز پسراتو از هپ هپ در آوردی 😆😆😆فک کردی ما هم مثل تو اییم با ...

دیگه شعورت بیشتر از این نیست از حرف زدنت پیداست تو چه گوه دونی ای بزرگ شدی زیر دست چه گوهی بدتر از خودت از کسی که بره تو حراجیای دیوار دوست پسر پیدا کنه بیشتر از این توقع شعور نیست هم کلام شدن با تو محض غلطه هم شان تو همون دوست پسر گوهته که با تو مونده اگه گوه نبود با یه دختر بیشعور اونم از دیوار دوست نمیشد

کاش میشد بشی🖤💔
دیگه شعورت بیشتر از این نیست از حرف زدنت پیداست تو چه گوه دونی ای بزرگ شدی زیر دست چه گوهی بدتر از خ ...

دلم برات میسوزه چون اونم نمیتونی پیدا کنی 

پیدا کردی باید هر بزنی 

انقد گوه گوه نکن بوی دهنت همه جارو گرفت😆😆

😁😁گوه دونی که میگی پدر بزرگت توش برا بابام کار میکرد 😆😆😆تا اینکه میدونی چیشد ؟!بابام تصمیم گرفت بهتون ی خونه بده از سر دلسوزی شاید از بوی گوهتون خلاص شیم

😁😁😁وای تروخدا از سایت خارج شو‌ ،اینجارم داری به گند میکشی

شاخ# _نکردم

یکی از کراشام امروز عکس دوس دخترشو با یک شعر استوری کرد 😐😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...