2777
2789
من قیمت تازه ندارم غزیزم از وقتی یک تومن بود قیمت داشتم باز شد ۶ تومن دیگه خبر ندارم پس از قیمت جدید ...

آره عزیزم گرون شده البته اگه از دو ماه پیش بازم گرون تر نشده باشه من آخرین قیمتش از مارک ژانومه که گفتن بهترین مارک هست این قیمت رو دارم

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
در چه حد خرید کردی منظورم مارک و..؟ همه وسایل با خودت بود؟ چیزای واجب خریدی یا نه

والا همه چی خرید پدر من بجز تلوزیون و میزش که با داماد بود

مارک هم یخچال و فریزر و لباسشویی و ظرفشویی همه بکو خریدیم

مبل و غذا خوری و ساعت ایستاده با یه بوفه متوسط که زیاد بزرگ نیست شد پنجاه و خورده ای

من پارسال بهمن خریدم یکم ارزون تر بود

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چه حد خرید کردی منظورم مارک و..؟ همه وسایل با خودت بود؟ چیزای واجب خریدی یا نه

والا خیلییییم جزئیات نخریدما ولی در حدی هست که بشه گفت ۹۰ درصد وسایلارو خریدیم

والا همه چی خرید پدر من بجز تلوزیون و میزش که با داماد بود مارک هم یخچال و فریزر و لباسشویی و ظرفشو ...

خواهرم میخواد بخره الیته شهر ما سرویس چوب،تلویزیون،دوتا فرش و یخچال فریزر با داماده

واسه خوب شدن حال پدرم دعا کنید 💚      الهم صلی علی محمد و آل محمد
خواهرم میخواد بخره الیته شهر ما سرویس چوب،تلویزیون،دوتا فرش و یخچال فریزر با داماده

اونجوری که خیلی خوبه کلی هزینه اش میشه. یعنی یخچال و فریزر و لباسشویی ظرفشویی من ۶۰ تومن 

والا همه چی خرید پدر من بجز تلوزیون و میزش که با داماد بود مارک هم یخچال و فریزر و لباسشویی و ظرفشو ...

عزیزم میشه بگی لباسشویی و ظرفشوییتو کی خریدی و چه قیمتی؟ 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
والا شوهرم خوابه تاریکه همه جا اومده هال خوابیده، بزار عکسشوبزارم برات از گالری همون مغازه https:/ ...

ممنون عزیزم منم همین سبک رو برا خونه م سفارش دادم فقط تو رنگش موندم تو راضی هستی از رنگش بعد چند گرفتی

عضو گروه لاغری رز سفید 🕊وزن اولیه 59هدف 55
عزیزم میشه بگی لباسشویی و ظرفشوییتو کی خریدی و چه قیمتی؟ 

عزیزم من فروردین خریدم لباسشویی ۱۱ ظرفشویی ۱۲ و نیم

ممنون عزیزم منم همین سبک رو برا خونه م سفارش دادم فقط تو رنگش موندم تو راضی هستی از رنگش بعد چند گرف ...

اره عزیزم رنگش خیلی خوبه کثیف نمیشه زیادم تیره و دلگیر نیست من خوشم میاد. من اینا رو اسفند پارسال گرفتم ۱۰ و نیم

الان شدن ۱۷تومن 😓ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم❤اره الان همه چی چند برابر شده. الان اگه میخواستم بخرم با اون پول فقط نصف وسایلمو میتونستم بخرم