2777
2789

من سرخ کن دارم از اینا که کم روغن مصرف میکنه زیاد استفاده نکردم

ولی اسپرسوساز  استفاده میکنم بستگی به خودت داره اگه اهلش نیستی نگیر 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچکدومو نگرفتم مادرشوهرم جهازمو که بردم یواشکی برام سرخکن گرفت کادو گفت پیش خواهرشوهراتم نگو😂 ولی به هیچکارم نمیاد

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
اتفاقا من فک کردم بدون روغن سرخ میکنه ک عاشقش شدم اگه روغن میخاد حتی ی قطره اصلا نیازی ندارم به سرخ ...

اسپرسو ساز باهاش اسپرسو درست میکنن یه نوع قهوه تلخ و غلیظ ولی با قهوه ساز قهوه معمولی درست میکنن با هر غلظتی و هر طعمی که خودت بخوای شیرین یا تلخ و با شیر یا بدون شیر

بعضیا با روغن کم و اینا هست جدیدن منم از همون گرفتم

با روغن که تو ماهیتابه رژیمی هم میشه سرخ کرد.حالا ی هم بزنم نمیخام چلاق شم😄 

خوشحال شدم پس فک مردم کاربردیه و باید بخرمش ی بار از دوشم برداشته شد🙃

با روغن که تو ماهیتابه رژیمی هم میشه سرخ کرد.حالا ی هم بزنم نمیخام چلاق شم😄  خوشحال شدم پس فک ...

نه عزیزم بحث اون نیست 

تو سرخ کن مثلا سیب زمینی حالت ترد بودن به خودش میگیره از این زاویه خوبه خب

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

اسپرسو ساز باهاش اسپرسو درست میکنن یه نوع قهوه تلخ و غلیظ ولی با قهوه ساز قهوه معمولی درست میکنن با ...

با اسپرسوساز هم میشه بخار شیر زد بهش یا کاپوچینو بسازی 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

من سرخ کن بدون روغن فیلیپس گرفتم، کلا روی سیب زمینی ها یه قاشق روغن اسپری میکنم و میذارم تو سرخ کن، ازش راضیم، اگرم خواستی بگیری بدون روغنشو بگیر، اون معمولیهاش باید یه عالمه روغن بریزی توش

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

پس مونده چایی ساز و چهار تیکه دکوری.و تقریبا یک تومن اکسسوری خونه 

قهوه ساز یا اسپرسو ساز خیلی دو دلم بخرم یا نه از طرفی شوهرم استفاده میکنه و برای نمای بازار دوس دارم باشه از ی طرف میگم قهوه ضرر داره و خودمم دوس ندارم بیخیال شم

اتو پرس هم خیلی دوس دارم بخرم اما گرونه خدا کنه بتونم جور کنم...

حالا همه چی بستگی به پول ک دستم بیاد داره