2777
2789
عنوان

چرا سر نوع زایمان باهم دعوا میکنید

398 بازدید | 78 پست

مگه آیه قرانه ؟من فقط نظرمو میگم دیگه کار ندارم به بحث .

ولی بعضی که از یه نوع زایمان انتقاد میکنن بقیه افراد که نوع دیگه زاییدن میریزن سرشون و دعوا .

ول کنید عاقا .ایه ی قرآن نیس که !هرکی نظر متفاوتی داره

سلام 🌷

اکثرا سزارینی ها جبهه میگیرن و به اونهایی که طبیعی زایمان کردن به دیده حقارت نگاه میکنن

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنام خدا

تعصب

مردم مارو بیچاره کرده

نه فقط رو نوع زایمان رو همهههه چی. حتی رو دکترشون هم تعصب دارن! چه برسه به نوع زایمانشون

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دقیقا والا 

من سزارین راحتتر بودم بعضی ها طبیعی خب هرکس شرایط جسمیش میسنجه

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
بیشترهم سزارینی ها جبهه میگیرین

الان خودت یه گروه متهم کردی 😊

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چ حقارتی ...طبیعی ک بهتره...من ی سزارینی ام

گفتم اکثرا

نگفتم همه

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

طبیعیا فک میکنن فیل هوا کردن

سزارینیا هم فک میکنن از پیشرفت علم نهایت استفاده رو بردن و چسی میان ک خیلی آپدیت شده زایمان کردن

در صورتی ک جفتشون پاره پوره شدن فقط😐😂

خودم سزارینی بودم 

فان# 😐😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

مسئله اینجاست هر کس اونی رو که برای خودش بهتر بوده برای دیگری تجویز می کنه ولی حقیقت اینه که برای هر کس یه نوع زایمان درد و عوارض کمتری داره. نمیشه برای همه یه نسخه پیچید. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من که تاحالا بحثی نکردم و واسم مهم نبوده 

زایمان معجزه ی خداست و یه زن تو این معجزه دخیله و پاک میشه مثل فرشته و یه فرشته رو به دنیا میاره دیگه چ اهمیتی داره چطوری 

هر دو مورد واقعا مقدسه و قابل ستایش🙏❤️

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃

کجای کاری خواهر،دیشب تو یه تاپیکی به یه بیچاره گیر دادن چجوری پشت  خودتو میشوری .... نوع زایمان که خوبه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
بیشترهم سزارینی ها جبهه میگیرین

احتمالا چون اونیکه تجربه سزارین نداشته حرف بی ربط میزنه

مثلا میگن شکمت پاره میشه جاش میمونه زشت میشه شکمت گنده میمونه وزنت کم نمیشه و... انگار واقعا شکم رو پاره میکنن😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀