2777
2789
عنوان

نذر ذکر یا فتاح برای حاجت روایی🙏🏻😔

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 78 پست
@شانسی   @شهنور   @فرانک20   @فرشتهm71   @دنیاباتوکامله   ...

500 ذکر یا فتاح 

ان شاءالله مشکلتون حل میشه زودتر ❤💚

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
500 ذکر یا فتاح  ان شاءالله مشکلتون حل میشه زودتر ❤💚

یک دنیا ممنونم لطف کردی خواهری 

الهی آمین 🙏❤️❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@جیرانی     @پروا__        @maho0or   @هلن137266   ...

سلام فدای محبتت 100 تا حاجت روایی  همه دوستان و استارتر عزیز 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
@مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @rahaa98     @nafasam1370     ...

سلام عزیزم .....منم 200مرتبه ذکر رومیگم انشاالله خدا گره های کور گرفتاران رابازکنه وگشایش درکارها شود......آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام عزیزم .....منم 200مرتبه ذکر رومیگم انشاالله خدا گره های کور گرفتاران رابازکنه وگشایش درکارها شو ...

یک دنیا ممنونم لطف کردی عزیزدلم 

الهی آمین 🙏💚❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@fftt   @flfli   @حیدرمدد   @مائده6525221   @khodaya_mer30 &nbs ...

سلام دوست جان تو این دنیای وانفسا مهربونی یه دُر گرانبهاست صفتی که با تو قرین شده تگت نشون میده که هستی و بیادمی ممنون مهربون 🙏🌹🌹

اسارتر عزیز امیدتون بخدا باشه که خودش حلال مشکلاته ماهم دعا میکنیم تا انشالا مشکلتون حل بشه و به خواسته هاتون برسین منم 100 ذکر میگم التماس دعا 🙏🙏🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام دوست جان تو این دنیای وانفسا مهربونی یه دُر گرانبهاست صفتی که با تو قرین شده تگت نشون میده که ه ...

تو آمدی...

تو آمدی ز دورها و دورها

ز سرزمین عطر ها و نورها

نشانده ای مرا کنون به زورقی

ز عاجها ، ز ابرها ، بلورها

مرا ببر امید دلنواز من

ببر به شهر شعرها و شورها...

فروغ# ‍ 

نظر لطفته عزیزدلم 

خواهش میکنم خواهری 

یک دنیا ممنونم لطف کردی 

الهی آمین 🙏❤️❤️❤️❤️❤️💚🌹

سلام عزیزدل خوبی گلم  ان شاءالله به حق امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف حاجت روا بشی 100می ...

سلام مرسی گلم

۵۰ تا

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
سلام مرسی گلم ۵۰ تا

خواهش میکنم خواهری خوبی عزیزدلم خوش آمدی  

ممنون لطف کردی 🌹🌹🌹🌹❤️

خواهش میکنم خواهری خوبی عزیزدلم خوش آمدی   ممنون لطف کردی 🌹🌹🌹🌹❤️

قربونت

ببخش بیشتر نگفتم ی وقت نرسم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

100 تا دیگم گفتم جمعا 200

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
@شانسی   @شهنور   @فرانک20   @فرشتهm71   @دنیاباتوکامله   ...

سلام ابجی چشم😍😍التماس دعا 

50 تا میگم 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺