2777
2789
عنوان

میدونستید اگه تک فررندی باب بشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 42 پست

من تک فرزندم همینم واسه بچم میپسندم یعنی فقط ی بچه خواهم داشت الانم ی پسر دارم دوسالو خورده ای هستش.خودم چون تک بودم واقعا میگم تک بودن خیلی بهتره خلا بچه هم با مهدو دوستاش و پدرمادر رفع میشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من تو آوردن بچه دوم بدجوری موندم  بتظرتون خیلی تنها نمیشه بچه؟

خيلي تنها ميشه

و هيچ دوست و رفيق و فاميلي مثل خواهر يا برادر نميشه

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......
کاش اول از همه نسل مادرشوهرهای عقده ای و عفريته منقرض بشه

چه فایده اگه هم منقرض بشه یدونه عفریته اش بمن افتاده،خدا خودش جواب دل شکستمو ازش بگیره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

شما تک فرزندین؟

نه خوشبختانه ولي دوست صميميم تك فرزنده

و حالا تمام مسئوليت مادرش به عهده اونه و ميگه نميتونم تنهاش بزارم كاش خواهرو برادر داشتم تا تقسيم وظيفه ميكرديم يا ميگه هيچ پشتي ندارم يكي كه باهاش دردودل كنم 

همفكري كنم....نميدونم در حال تصميم با خودتونه اما تك فرزندي سخته وقتي دوتا بچه دارين خيالتون راحته تربيت با خودتون بوده ولي وقتي تنها باشه بچه به دوستاش رو بياره و شما كنترلتون سخت تر ميشه و خب دوستم هرچند صميمي عضوي از خانواده نميشه

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......