2777
2789
عنوان

ملکه گدایان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 28 پست
نه بابا این ملکه به مامانش هم پول داده ساکتش کرده  هیشکی فیلا این ملکه رو نمیشناسه معلوم نیس ک ...

اخر قسمت سه گفتن مامانش ملکه اس

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نه بابا این ملکه به مامانش هم پول داده ساکتش کرده  هیشکی فیلا این ملکه رو نمیشناسه معلوم نیس ک ...

نامزد سابقش گفت مامانت ملکه ست 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند قسمتش اومده در حال حاضر

۳

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
میشه یکمشو بگی تو کفشم تا شب شوهرم بیاد دانلود کنه برام  

هیچی که البرز ی کاری کرد که اون دخترا اعتراف کنن که دارن فیلم بازی میکنن و گفتن ملکه بهمون پول داده و تو قسمت سه هم سارا بهش گفت مامانت ملکه اس 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

مامان البرز نیست در واقع نامادریه البرزِ ، یعنی وقتی البرز کوچیک بوده مادرش فوت شده یا هر چیزی بعد پدرش با نامادری ازدواج میکنه چون بچه دارم نمیشن نامادری میخاد پولای بابای البرز رو بکشه بالا . به همین خاطر با یه نقشه ساختگی البرز رو تو ۱۴ سالگی میفرسته آلمان و بهش میگه یه نفر رو کشتی بیایی میگیرنت . حالام بابای البرز رو بردن تو کما . اگه بابای البرزم بمیره تست دی ان ان هم نگیرن تا اون موقع . بعد تست البرزم به نامادریه نمیخوره و ماجراهای دیگه .

البته اینا حدسای شوهرمه 

مامان البرز نیست در واقع نامادریه البرزِ ، یعنی وقتی البرز کوچیک بوده مادرش فوت شده یا هر چیزی بعد پ ...

مرسی از توضیحات کاملت 

فیلم خوبیه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
مرسی از توضیحات کاملت فیلم خوبیه

من تازه سریال رو دیدم؛

دو تا نکته جالب مربوط به سریال ملکه گدایان :

نکته اول کارگردان سریال ملکه گدایان همون کارگردان سریال آوای باران که در تلویزیون پخش شد هست که هر دو سریال مربوط به متکدیان و گدایان خیابانی بود و کارگردان هر دو سریال یک نفر هست.

نکته دوم هم اینکه الحمدالله از حدود ۴ سال پیش بعد از پخش سریال ملکه گدایان طرح جمع آوری و ساماندهی متکدیان خیابانی و باندها و مافیا های مربوط به آنها انجام شد و مشکلات بسیاری از کودکان کار به صورت ریشهای بررسی و حل شد.

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)