شبنم1363 مدیر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8694 عنوان بیبی چک. | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست روز شنبه دو تا مدیکور نواری زدم مثبت شد دیروز و امروز ونستلو میزنم منفی هست 6روز قبل موعدم هستم ...کلافه ام کدومش درسته پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی 1399/11/06 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمین222 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1118 خودمم همین طور .....ولی نمی دونم چرا ونستلو منفی میشه ....میگم شاید مدیکور حساس تره منم هروقت مدیکور میزنم منفی میشه ازش مطمعنم لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
شبنم1363 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8694 منم هروقت مدیکور میزنم منفی میشه ازش مطمعنم یعنی مدیکور درسته که برام هاله انداخته ؟؟؟؟؟من تا حالا بیبی چک مثبت کاذب ندیدم هرچی زدم همش درست بودن پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
ثمین222 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1118 یعنی مدیکور درسته که برام هاله انداخته ؟؟؟؟؟من تا حالا بیبی چک مثبت کاذب ندیدم هرچی زدم همش درست بود ... چرا نمیری آزمایش بدی؟40 تومن میگیرن هی بخوای هزینه بی بی چک بدی اخرهم بری ازمایش لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
شبنم1363 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8694 چرا نمیری آزمایش بدی؟40 تومن میگیرن هی بخوای هزینه بی بی چک بدی اخرهم بری ازمایش می خوام روز موعدم برم دیکه ازمایش بتا هم بدم پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
ثمین222 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1118 می خوام روز موعدم برم دیکه ازمایش بتا هم بدم اخه اگر باردار باشین قبلش هم نشون میده لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه