2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 36 پست
خودش گفت .من بدبخت یکم غصه بخورم دیگه تاصب باید برم دسشویی

خب بگه. نمیدونسته میخوای غربزنی که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خودش گفت .من بدبخت یکم غصه بخورم دیگه تاصب باید برم دسشویی

شما رو خودت کار کن که انقدر تحت تاثیر یه حرف نباشی

من نمیدونم موضوع چیه ولی خودم از حرفی خوشم نیاد یا مستقیم جواب میدم یا کلا یه جوری برخورد میکنم که انگار اصلا نشنیدم و برام مهم نیست

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اولا دوست عزیز نگو بدبختم کله صبح با انرژی منفی شروع نکن بدبختی ب معنای واقعی نکشیدی ندیدی خدارو شکر کن حرفت پس بگیر 

دوم چرا هر حرفیو بجاش موقعش زمانش نمیگید کله صبح طرف چش باز کرده داری از خواهرش بد میگی .... میزاشتی تایم مناسب تر اونم ن با این لحن خودتو بزار جای همسرت ایشون راجب خواهرت اینطور با اون لحن میگفت ناراحت نمیشدی واللع ک میشدی هیچ ج..رشم میدادی 

باید بعد کار میومد غذاشو میوشو خوررد میگفتی دلم گرفتع میپرسید چرا میگفتی ی حرفی دلم شکونده بعد اصرار ابشون میگفتی خواهرت نه اسمش بگو پبشتهاد کاری که داده مظلووم گرایی میکردی دررهمین حد ..‌.

بعدم پرستاری کجاش شغل بدیع 

فک کن خواهرشوهرت بگه بیا بچمو نگهدار پول بهت بدم چ حالی میشی

میگم نه خیلی ممنون من خیلی حوصله داشته باشم برای  بچه خودم میزارم 

عزیزم زن داداش من بچش رو ول می کنه همیشه خدا. پول هم نمی ده. من کلی مشکل مالی هم دارم. بخدا داری الکی خودت رو ناراحت می کنی. خوشت نیامد بگو قبول نمی کنم. ولی من مشکل مالی دارم کاش آز این کارا پیدا بشه. از خونه بیرون نرم درآمد داشته باشم. 

دستیار دندون پزشک بودم .قبلا منشی بودم باش ازدواج کردم .یه مدته حقیقت نرفتم سرکار به هر ترفندی خونوا ...

اگه دوست نداری نرو

رو نداره که تو کارات دخالت کنند 

دستیار دندون پزشک بودم .قبلا منشی بودم باش ازدواج کردم .یه مدته حقیقت نرفتم سرکار به هر ترفندی خونوا ...

منشی شوهرت بودی؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ی جوری رفتار میکنی انگار خیلی بچه میزنی ..‌ ایشون خواسته بچشو نگهداری حالا اگ میگفت بیا نگهدار میگفتی فک کرد کلفتشم ..‌ حالا ک ی جوزی گفت شما ناراحت نشی بحث پول اورد وسط بازم ناراحت شدی خدایا .‌‌‌.‌..

درضمن ناراحتی شما ناراحتیه ک عصبی شی شب تا صبح یاید بری ادرار کنی... بعد همسرت ک بره بیرون با هرار نفر برخورد داره همه جور فرهنگ حرف بشنوه بزنه ... کله صبح انرژی مثبت حرفای خوب زدی خراب کردی 

سعی کن همه چیو برای خودت نخوای

♦️♦️دیدگاهتو نسبت ب زندگی حرفای ادما عوض کن مثبت فکر کن هررحرفی توهین ب شما نیست