2821
2789
یعنی میگی بعد از ازدواج دلش تنگ نمیشه واسه اون دوران واسه هدیه دادن و....

نه بابا.اون ازین کارا کرده و خسته شده ازینجور رابطه ها که اومده زن گرفته.در اکثر مواقع اینطوریه اما همیشه آدم بدذات و هیزم هست که ۱۰۰۰سالشم بشه سیرمونی نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا.اون ازین کارا کرده و خسته شده ازینجور رابطه ها که اومده زن گرفته.در اکثر مواقع اینطوریه اما ...

خودش میگه نداشتم اصلا اما خواهرش گفت وقتی دانشجو بوده قبل سربازی داشته اعصابم خورده

خودش میگه نداشتم اصلا اما خواهرش گفت وقتی دانشجو بوده قبل سربازی داشته اعصابم خورده

همه پسرا داشتن.اگه بگه ندارم یا دوروغ میگه یا مشکل اجتماعی داره.اما به رو خودت نیار بزار بگه ندارم 

چقدر خوب کاش بشه هضمش کرد یکم سخته

ما چون باهم دوست بودیم دو سال و خورده ای باهم راحت بودیم همه چیو گفتیم بهم، و اینکه خب عاشق هم شده بودیم دیگه قبلش چندان مهم نبود برامون

شاید راجع به ازدواج سنتی فرق داشته باشه نمیدونم

همه پسرا داشتن.اگه بگه ندارم یا دوروغ میگه یا مشکل اجتماعی داره.اما به رو خودت نیار بزار بگه ندارم&n ...

تازه گفته خواهرشم دعوا میخواد کنه میگه اصلا حرفشو نزن منم نمیتونم همش ازش میپرسم به نظرتون چی کنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792