2777
2789
من جای خلوت پیدا کردم .ولی استرس دارم 

خلوته برو دیگه استرس ت برا چیه

ولی من اگه برم فقط برا کار ناخن میرم چون ناخنکار ها قبل از کرونا هم به خاطر مواد ناخن ماسک میزدن و با صورت هم ارتباط ندارن ولی بقیه کارا تو حلق ادم ن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعاااا خوش بحالت .شلوغ هست چطور رعایت میکنی 

نه شلوغ نیس. همیشه هماهنگ می کنم که کسی نباشه برم. خانمه هم خیلی تمیزه همیشه اول وسایلش و الکل می زنه. البته من فقط اصلاح و ابرو می رم که ۴۰ دقیقه زمان می بره. 

من‌واسه رنگ مو میخوام برم .خیلی حساس و ترسو هستم😁😷

بابا خودت تو خونه رنگ کن من همه کارا مو تو خونه انجام میدم این ژلیش هم مواد و وسایل شو ندارم وگرنه خودم انجام میدادم😂🖐

نه شلوغ نیس. همیشه هماهنگ می کنم که کسی نباشه برم. خانمه هم خیلی تمیزه همیشه اول وسایلش و الکل می زن ...

نمیدونم رعایت میکنه یان .اینبار که بخوام برم برا دومین بار.بار اول قبل کرونا بود.

بابا خودت تو خونه رنگ کن من همه کارا مو تو خونه انجام میدم این ژلیش هم مواد و وسایل شو ندارم وگرنه خ ...

من کار رنگ خودمم انجام میدم چند ماهی یکبار ولی الان دوست دارم برم آ.....اصلاح و ابرو خودم انجام میدم 

من کار رنگ خودمم انجام میدم چند ماهی یکبار ولی الان دوست دارم برم آ.....اصلاح و ابرو خودم انجام میدم ...

اگه واقعا میترسی نرو خودت انجام بده میری اونجا میترسی استرس داری یه چیزی بشه حالا بیا و درستش کن