2777
2789
عنوان

شبنم قلی خانی چطوره؟

936 بازدید | 35 پست

بهم میگن شکل اون و ژاله صامتی هستم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژاله کجا 

شبنم کجا 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

به نظرم با پرستیژ وطبیعیه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دکتر مهدی صحراگرد

شماره واتس اپ رایگان ۰۹۰۲۸۵۸۹۸۸۶ تلفن مطب
02188254713

ایشون واقعا دلسوزانه و با دستگاه بیشتر اختلالات وحشتناک را درمان می کند

بلوار مرزداران بین خیابان سرسبز و اطاعتی جنوبی، جنب بانک آینده، پ 10، طبقه دوم غربی

به عنوان نمونه از مراجعینی که جهت از بین بردن و کاهش بار هیجانی خاطرات منفی به ما مراجعه کرده بودند می توان به دو مورد از مراجعین اشاره نمود. در مورد اول خانومی ۳۵ ساله متاهل و دارای فرزند به ما مراجعه نمود و علت ناراحتی و نگرانی خود را وجود یک خاطره منفی از مشاهده قتل یکی از همسایگان خود عنوان کردند. در این مورد مراجع پس از مشاهده صحنه قتل، دیگر حاضر به تنها ماندن در خانه، ورود به جاهای خلوت از قبیل پارکینگ و آسانسور آپارتمان خود  نبودند. همچنین هرگاه که همسر ایشان قصد خروج از خانه و رفتن به سرکار را داشتند ایشان مجبور به ترک خانه و رفتن به منزل یکی از اقوام بودند زیرا که همیشه نگران احتمال وقوع این حادثه را برای خود می دادند. همچنین در مورد دیگر خانمی ۲۷ ساله و متاهل خاطره ای در خصوص تعرض جنسی از طریق یکی از بستگان خود قبل از ازدواج عنوان کرده بودند و عمده مشکل ایشان ورود این خاطرات در زمان رابطه با همسر خود و همچنین نگرانی از اینکه ممکن است همسرشان نسبت به این اتفاق آگاه شوند، مراجعه نمودند. خوشبختانه هر دو مورد توانستند خاطرات منفی خود را در مدت زمان کوتاهی از بین برده و به زندگی عادی بازگردد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

خوبه، سلام میرسونه 😅

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖