2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست
از طرز حرف زدنت فهمیدم خیلی خوب و مهربونی نمیدونم چرا ولی به نظرم اهمیت نده شخصیت خودشو نشون داده تو ...

حالم خوب نی.هرچی هم باشون راه بیای اخر شایدم نمیفهمن ادم دلش میشکنه یه جوری حرف میزنن دل ادم بگیره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرشوهرت ناراحتت کرده بیچاره شوهرت چیکارکنه ارامش خودت و همسرتو فدای هیچ کس و هیچ حرفی نکن انقد مت ...

لیسانسم ولی بازم میدونم میگن این چی بود گرف خودم تو حرف مادرشوهرم ده دف شنیدم میگه ما برامون پول مهم نبود وگرنه روز اول میگفتیم نه

تورو میشناسم عزیزم.ببین مهم فقط شوهر خودته ک خداروشکر خوبه. اونام از حسودیشونه بیخیال.  منو بگ ...

مگه جرمگیری ترس داره.واااا

بارها انجام دادم خودمم بلدم.یه کوچولو سر میکنه بعدم انجام میده اصن پنج دیقس اصلا هم نمیفهمی 

مگه جرمگیری ترس داره.واااا بارها انجام دادم خودمم بلدم.یه کوچولو سر میکنه بعدم انجام میده اصن پنج د ...

راست میگی عزیزم؟ آخه گفت سر نمیکنه. جرمم زیاده

ولی دلم آروم شد. خدا خیرت بده

برای اینکه چشمشونو دربیاری برای بچه خودت پرستار بگیر از همین فردا.بذار تا ناکجا ابادشون بسوزه...متنفرم از مادرشوهر و خواهرشوهر عقده ای و مریض 

اینا رو اصلا نباید ادم حسابشون کنی چه برسه واسه رفتار مغزای پوکشون ناراحت بشی

Kiziim
راست میگی عزیزم؟ آخه گفت سر نمیکنه. جرمم زیاده ولی دلم آروم شد. خدا خیرت بده

اره با اسپری. بیحسی با امپول نمیزنن اخه کارپول هم خیلی گرونه همم سهمیه ایه الکی حرومش نمیکنن دکترا .نگران نباش انقد راحته.بگو برات خوب پالیشش کنه

من بچه دارنمیشم البته شوهرم😔

عزیزمممم میبخشی نمیدونستم.معذرت🙏

البته چیزی به نام نازایی نداریم دنبال درمان باش.زنداداش من بعد از دوازده سال تلاش و عمل و ای وی اف و ...وقتی دیگه بیخیال بچه شده بودن فهمید بارداره اونم طبیعی بدون دارو.سه سال بعدش هم بچه دومش به دنیا اومد اونم بدون دارو 

ضمنا داداش منم دندانپزشکه و زنش دستیارش بود که دیپلمه بود ولی ما هیچ وقت به روش نیووردیم و معتقدیم هبچ ربطی به ما نداره.تو زندگیشون خوش باشن یه دنیا ارزش داره واسمون 

شمام بچسب به شوهرت و به حرف بقیه سیاهی لشکر های زندگیت اهمیت نده..اونا همش رهگذرن و نذار میونت با شوهرت بخاطر یه مشت حرف مفت به هم بخوره

Kiziim