2821
2789
عنوان

خواهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا ما تو خونه همه ی کارا رو تقسیم کردیم با خواهرم البته منظورم از همه ی کارا (شستن ظرف نهار و  پر کردن قندون بقیشم یادم نمی یاد البته نیست که یادم بیاد ) هر وی نوبت خودش و انجام نده اون یکی نوبت اون و انجام نمی ده اونقدر می مونه تا طرف خودش انجام بده🤣

من هنوز تو این سن لباسای خواهرمو برمیدارم میپوشم بدون اجازش😄😂بعد میگه چقد پررویی خواهر بابا رفیق ...

تمام لباسای منو برمیداره

اصلا برام مهم نیست

ولی حداقل بزاره سرجاش

یه شال خوشگل بهش دادم خانم نخ کش کرد بهم تحویل داد

این خیلی رو داره

تمام لباسای منو برمیداره اصلا برام مهم نیست ولی حداقل بزاره سرجاش یه شال خوشگل بهش دادم خانم نخ ک ...

ببین بعضی چیزا دست خود ادم نیست من خودم یه عادتی دارم البتع دست خودم نیست هر چی از خوارم بگیرم خراب می کنم برای همین الان بهم هیچی نمیده

ببین بعضی چیزا دست خود ادم نیست من خودم یه عادتی دارم البتع دست خودم نیست هر چی از خوارم بگیرم خراب ...

منم کم کم باید تصمیم بگیرم بهش هیچی ندم

هنذفری خودشو خراب کرده ماله منو برمیداره کارش که تموم شد میندازه اونور خودم از وسط فرش باید جمعش کنم

تمام لباسای منو برمیداره اصلا برام مهم نیست ولی حداقل بزاره سرجاش یه شال خوشگل بهش دادم خانم نخ ک ...

یاد اون خواهرم افتادم اونم خیلی  تنبل بود هیچوقت کار نمیکرد

وقتی سفره میخواست جمع بشه خواهرم غیبش میزد میرفت دستشویی داداشم فهمیده بود وقت سفره جمع کردن میرفت در دستشویی قفل میکرد میگفت حالا برو سفره رو جمع کن

فعلا بخاطره سنشه بعدم دخترای قدیم با الان فرق میکنن عزیزم 

💜
اتاقمون یکیه از دستش نمیتونم اتاقو تمیز کنم دست به سیاه و سفید نمیزنه

میدونم اگ اتاقت جدا بود ک مشکلی نداشتی

منظورم اینک باید بسازی و زیاد اهمیت ندی چون اون بیخیاله و فقط تو اذیت میشی و نمیشه هر روز سر لین چیزا بحث کرد و جنگ راه انداخت

یاد اون خواهرم افتادم اونم خیلی  تنبل بود هیچوقت کار نمیکرد وقتی سفره میخواست جمع بشه خواهرم غ ...

عزیزم ما کلا9سال اختلاف سنی داریم 

یعنی من قدیمی هستم که تو کارا به مامانم کمک میکنم؟

خوشبحالت حداقل داداشت بود که درستش کنه

ما کلا 2تا دختریم ولی خواهرم کلا شعور و درک نداره یکم تو کاره خونه کمک کنه

میدونم اگ اتاقت جدا بود ک مشکلی نداشتی منظورم اینک باید بسازی و زیاد اهمیت ندی چون اون بیخیاله و فق ...

نه والا اصلا باهاش نمیجنگم چون آدمو گاز میگیره

دیگه خودم کلافه بشم اتاقو تمیز میکنم

نه والا اصلا باهاش نمیجنگم چون آدمو گاز میگیره دیگه خودم کلافه بشم اتاقو تمیز میکنم

خودمو گاز میگیره

من بچه ی کوچیک خانوادم و اروم و همه بهم دستور میدن

برای همین ی لحظه از تصورتون خندم گرفت

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز