2777
2789
عنوان

خشکی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 51 پست
خوب دیگه دکترت یه بار امتحانشو پس داده متاسفانه عوضش کن حتمه یه دکتر خوب پیدا کن 

مرسی گلم خیلی نگرانم خیلی زیاد میترسم 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
نخور اصلا معدتم خراب میکنی  من چند شب پیش سر همین معده درد بیمارستان ۲۰ آمپول و مورفین بهم زدن& ...

دکترت نگفت چکار کنی

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم استرس نداشته باش چیز خاصی نیست ایشالا راحت درمان میشه و به حالت قبل برمیگردی

خداکنه 

راهی نداره طبیعی خشکی بره نگرانم

فک نکنم بازم از دکتر کمک بگیری بهتره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
دکترت نگفت چکار کنی

من خیلی اهل دکتر رفتن نیستم   شما برا دندونت چرا میخوری مگه برا دندون مترو میدن 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
من خیلی اهل دکتر رفتن نیستم   شما برا دندونت چرا میخوری مگه برا دندون مترو میدن

اره آبسه کرده بود مترو داد

اره آبسه کرده بود مترو داد

بهتره بری عطاری از داروی گیاهی استفاده کنی  خیلی بهتره  

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
بهتره بری عطاری از داروی گیاهی استفاده کنی  خیلی بهتره  

واسه عفونت چه دارو گیاهی🤔

واسه عفونت چه دارو گیاهی🤔

برای استفاده از این درمان، لطفا مراحل زیر را دنبال کنید:

1. 50 میلی لیتر روغن زیتون و 100 میلی لیتر روغن گل میخک را تهیه کنید. می توانید مقدار بیشتری را با توجه به نیازهای خود آماده کنید.
  2. تمام این مواد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  3. از یک تکه پنبه برای زدن مخلوط به لثه ها و دندان های دردناک استفاده کنید.
  4. پس از چند دقیقه دندان درد به طور کامل ناپدید می شود.
  5. هر زمان که درد دوباره بازگشت، این درمان را 3-4 بار در روز انجام دهید.
  6. این کار به شما احساس راحتی بیشتری می دهد.
سیر رنده کن بزار رو آبسه  ۱۵ دقیقه

ممنونم

نمیدونم از چیه اما خیلی بده لعنتی من دوستمم داشت طفلک خیلی ناراحت بود

اما رفت پیش دکتر شیرین شمس برای درمانش خوبم شد خدا رو شکر

شما دکتری چیزی رفتی؟ میخوای برو پیش ایشون مطبشون سمت ونکه

آدرس و شماره تماسشون دقیق تو سایتشون هست

https://drshirinshams.ir/بهترین-متخصص-زنان-در-تهران/

[QUOTE=175007447]نمیدونم از چیه اما خیلی بده لعنتی من دوستمم داشت طفلک خیلی ناراحت بود اما رفت پیش دکتر شیرین شمس بر ...[/من شهرستانم مشکلش چی بود اینطور شده بود؟