2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😊❤

سوپرایز چی بوده

عکسش هست هنوز

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
https://uupload.ir/files/xs8q_img_20210123_004834.jpg

خوشمله

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5802721/خانومای-عزیز-به-کمکتون-احتیاج-دارم?postId=174375230سلام به همه ی خوبان❤🌹 از امروز شروع کردم رژیم غذایی بدون گلوتن گرفتم ماکارونی و هر چیزی که از جو و گندم درست میشه و یا گلوتن داره نمیتونم بخورم که شامل نان هم

میشه اگر کسی تجربه داره بهم کمک کنه😢

چقدر آدم خوبی هستی رفیق از جمله ساده و صحیحت خوشم اومد. نمی دونم ظاهرت چطوریه، ولی معلومه باطنت سا ...

ممنون فعلا که اخطار گرفتم وایه یه پست دیگه تووهمین  تاپیک دیگه تاپیک پر بازدید نیام 

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا
چجوری تاپیکم و قفل کنم عزیزم میتونین راهنمایی کنین❤

اره اون بالا رو عکس پروفایلت بزن 

بعد دو گزینه میاد

خروج و نی نی سایت من

بزن رو نی نی سایت من

بعد بزن رو پست جدید در تاپیک هایی ک ایجاد کردم (رنگش نارنجیه)بعد لیست تاپیکات میار کنارشون گزینه قفل کردن داره بزن رو اون

اره اون بالا رو عکس پروفایلت بزن  بعد دو گزینه میاد خروج و نی نی سایت من بزن رو نی نی سایت م ...

مرسی عزیز دل❤

❤خوشبختی یعنی زندگی با عشق کنار دخمل خوشملمون❤