2777
2789
عنوان

دلداری بدین شوهرمو نزنم له کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست
مطمئنی بیکار بوده که بتونه تماس بگیره باهات؟

کلا تماسای من یک دقیقه ایه

مگه میشه یه دقیقه هم وقت نداشت؟

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید کار داره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
پس من چی بگم شوهر من که پیام و سین میکنه جواب نمیده 

شوهر تو ک تعلل براش جایز نیست ب ۴قسمت مساوی تقسیمش کن😂

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
حق داری عصبانی بشی اما صبر کن بیاد خونه حرفاشو گوش کن بعد تصمیم بگیر عزیزم 

همین تصمیمو دارم چون باردارم نمیخام تنش به خودم و بچم وارد بشه و بحث کنم

کلا تماسای من یک دقیقه ایه مگه میشه یه دقیقه هم وقت نداشت؟

اخه داداش من که حسابداره مامانم زنگ میزنه بهش قطع میکنه که از ادارش زنگ بزنه ولی چون کارش خیلیه فراموش میکنه 

یکطرفه به قاضی نرو اجازه دفاع به همسرت بده ولی با زبون خوش ازش بپرس

حق داری عصبانی بشی اما صبر کن بیاد خونه حرفاشو گوش کن بعد تصمیم بگیر عزیزم 

بنظرم اصلا راجبش باهاش نباید حرف بزنه،اگه براش مهم باشه شوهرشون خودش معذرت خواهی میکنه،سیاست ینی اینکه الان بهشون نگه بعدا اگه شوهرش زنگ زد جواب نده،مقابله به مثل

بنظرم اصلا راجبش باهاش نباید حرف بزنه،اگه براش مهم باشه شوهرشون خودش معذرت خواهی میکنه،سیاست ینی این ...

عزیزم اینطوری شاید باعث ی دعوای خیلی بزرگ بشه و عواقبش بد باشه ی جاهایی لازمه ادم نیم من بشه این مسئله با ی صحبت هم حل میشه بنظرم

بهش نگو چرا جواب ندادی،هیچی راجبش نگو،که نگه برات مهمه،اول اینکه بعدا همش علیهت استفاده میکنه،دومم غ ...

الان زنگ زد اصلا به روی خودم نیاوردم 😂

دیدم اصلا ارزش اعصاب خوردی و دعوا و بحث و قهر و اینارو نداره