2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 23 پست

اگر واقعا اگر واقعا به تجاوز شده باشه اول باید شکایت کنه بعد پزشکی قانونی خودش مراحل را انجام می دهد در واقع عنوان متجاوز نشده پس خود کرده را تدبیر نیست در ضمن کسی که بهش تجاوز میشه آنچه که در اولویت است روانشناس و مشاوره برای ایشان است دکتر زنان خیلی تایپ تایپینگ مسخره بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=174211330]میگه بهش وحاوز کردن ب اسی نکردن ک  و اینکه گفتین شهر هرته[/QUOTE

خب مگه من گفتم ب اسی شده ؟؟😂

هر جاایی ک راحت این اتفاقات ک برا دهه بوق انجام بشه شهر هرتیه حالا اون دهاتیه تو مملکت منو شما ..... این حرف من دلیل بر توهین نیست منظورم ب بی فرهنگ بودن این جور مسائله

بخند____در شأن 🌒 نیست ک___ غمگین بماند:)                هذا من فضل ربی:)
اگر واقعا اگر واقعا به تجاوز شده باشه اول باید شکایت کنه بعد پزشکی قانونی خودش مراحل را انجام می دهد ...

حتی اگر پرده اش را ترمیم هم بکنه باز هم مشخص میشه هم هنگام دخول و هم هنگام معاینه 

شاید پیگیری نکردن یا میخان ب خانواده نگن نمیتونن هم شکایت کنن نمیدونم والا شایدم من اشتباه منظرشو ...

ریپلای نشدی عزیزم اونجاس😂👆

بخند____در شأن 🌒 نیست ک___ غمگین بماند:)                هذا من فضل ربی:)
اگه پزشک قانونی تایید کنه خودش هم ترمیم میکنه شما برای خودت تاپیک زدی دیگه به دختر فامیل چکار ...

دوست عزیز چرا قضاوت میکنی؟؟؟ منو دختر عموم همسن همیم و اینکه با من خیلی راحت تره که این مطلب رو به من گفت هر کس تاپیک بزنه برای خودشه؟ 😑