2777
2789

سلام من میخواستم راجع به خرید لوازم آرایشی از اینترنت نظرم و تجربمو باهاتون به اشتراک بزارم☺
از اونجایی که انتخاب لوازم آرایش اصل و خوب خیلی مسئله مهمیه من تصمیم گرفتم بعد از کلی تحقیق ،از یه فروشگاه اینترنتی خرید کنم .
همون شعار با خرید از اینترنت نیاز به بیرون رفتن تو دوران کرونا نیست😁

لوازم آرایشی بخاطر استفاده روی پوست که حساس ترین و مهم ترین قسمت بدنمون اه خیلی مهمه که از مواد خوبی تهیه شده باشن.
از طرفی هم خریدن لوازم آرایش خارجی که و اصل که‌مواد اولیشون خوب باشه برای خیلیا همینطور خودم سخته و برای یه ارایش روزانه واقعا گرون در میاد!

به خاطر همین من تصمیم گرفتم از یه برند خوب ایرانی توی نت خرید کنم که هم قیمت مناسبی داشته باشه هم مطمئن باشم نیاز منو براورده میکنه هم مواد اولیش با کیفیت باشه که به پوستم آسیب نزنه .

بعد یه مدت طولانی تحقیق بین محصولات و نظرات خریدارای قبلی و خوندن مشخصات کرما کرم پودر این لی (inlay) رو انتخاب کردم.
تعریفای خیلی زیادو بازخوردای مثبتی از این کرم توی نظرات بود و متوجه شدم هم خیلی برند با کیفیتیه هم تاریخ مصرفشون بالاست و هم این ادرس که بهتون میدم اکثر رنگاشو داره تازه گاهی اوغات تخفیف هم روی بعضی رنگاش میاد!😍

رژ لب جامد این لی و لاک ناخن این لی و رژ لب مایع این لی و پنکیک این لی و کرم پودر این لی و رژ گونه این لی و سایه چشم این لی و کانسیلر این لی و ریمل این لی و لاک پایه این لی و خلاصه همه چی میخواستم .

کرم پودر و کانسیلر این لی (inlay) :

من پوستم خشکه و نیاز به یه کرم پودری دارم که مناسب پوستم باشه ولی خیلی هم کاور چرب و براقی نداشته باشه. کرم پودر این لی برای همه پوست ها مناسب بود.
یه معیار دیگم تو انتخاب کرم پودر این بود که برای استفاده روزانه مناسب باشه ،یعنی سبک باشه و کاورش متوسط باشه  چون‌ پوستم  نسبتا صافه و لک تیره و یا جوش زیادی ندارم.

علاوه بر این یه کرم پودر سبک هم آرایشو نچرال تر میکنه و هم آسیب کمتری به پوست میرسونه چون پوست میتونه بهتر تنفس کنه.
 بعد خریدن این کرم و استفاده ازش همون دفعه اول عاااشقش شدم و الان سه دفعست که همینو تجدید میکنم 😍
خیلییی رنگای خوبی داره،کاورش فوق العاده طبیعی تر از چیزی که فکر میکردم بود ،انگار که پوست خودمه که اینقدر یکدست و خوشرنگه و یه آرایش مصنوعی نمیسازه☺👌

خرید محصولات ایلنی اینجا کلیک کنید

پوستم اصلا احساس خفگی زیر آرایش رو نداره و کاورش ماته و حتی تو روزای گرم هم روی صورت قشنگه و براق نمیشه یا نمیریزه☺👌
برای کانسیلرمم من تصمیم گرفتم از همین برند خرید کنم و نتیجش خیلی خوب بود😍
کانسیلرش زیر چشم خط نمینداخت و جمع نمیشد ،بافت سبکی واشتو بخاطر نوع قلم کانسیلرش که حالت مویی داشت خیلی خوب و به اندازه مناسب پخش میشد زیر پلک و کاور نچرالی داشت😍
راجع به حجمشون هم من از حجم کرم پودرش خیلی راضی بودم به راحتی توی کیف لوارم آرایشی جا میگیره و برای ۲/۳ ماه یا بیشترو کمتر بسته به میزان استفاده فرد کافیه.  البته نکته ای که تو معرفی این دوتا محصول وجود داره و خیلی مهمه اینه که این محصولات برند این لی برای اشخاصیه که آرایش های طبیعی میپسندن و پوست نسبتا خوبی دارن و نیاز به کاوریج خیلی بالا ندارن و قصدسون استفاده روزانه هست
چون این کرم ها کاور متوسط رو به پایین و رنگ طبیعی دارن
و کانسیلرش متاسفانه حجم کمی داشت😢 

ولی خیلییی شیک و باکلاس بود 😍

پس در این راهنمای خرید بهترین مارک لوازم آرایشی انتخاب ما بود اما از یه فروشگاه خوب .

این یه نمونه از خرید لوازم آرایشی رضایت بخشم  که عاشق محصولاتشون شدم و خواستم بهتون معرفی کنم اما به طور کلی هر بار خرید لوازم آرایشو بهداشتیمو انجام دادم راضی بودم و با اطمینان کامل از سلامت و اصل بودن جنساشون خرید کردم😍 چه تو برندای ایرانی کیفیت بالا چه تو برندای خارجی .. 👌

پس چرا معطل هستید همین حالا اینجا کلیک کنید و به صفحه محصولات برید و خرید کنید و لذت ببرید .

من همه لوازم آرایشیامو اینلی گرفتم عالیه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
تبلیغ بود؟ 

یپ

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
تبلیغ بود؟ 

در قسمت فروشگاهای نی نی سایت هستیم و بله پیشنهاد خرید ایلنی بود اما سعی کردم واقعیت رو بگم . اگر دوست دارید شما هم راهنمای ما باشید . شما از چه مارکی استفاده می کنید و چرا ؟

در قسمت فروشگاهای نی نی سایت هستیم و بله پیشنهاد خرید ایلنی بود اما سعی کردم واقعیت رو بگم . اگر دوس ...

هدی بیوتی استفاده میکنم. خوبه بد نیست

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
سلام از کجا باید ببینم چه رنگ کرم پودری به پوستم میاد  یا کدوم مناسب پوست چرب یا خشکه؟؟

خیلی ممنونم از سوال خوبتون . اگر به لینک خرید وارد بشین داخل سایت نوشته شده کدام محصول فاقد چربی هست و کدام خیر . احتمالا اگر پوست چربی دارید بهتره فاقد چربی استفاده کنید . اگر پوستی دارید که اکنه می زنه باید از محصولات بدون گلیسرین استفاده کنید . همه چیز در رنگ به سلیقه شما بستگی داره اما پیشنهاد می کنم هرگز خودتون رو روشن روشن نکنید چون مصنوعی به نظر میاین . تمایل به تیره تر بودن بهتره و طبیعی تر . دو نوع رنگ داریم نمای مات و روشن . اگر پوست چرب دارید پیشنهاد می کنم نمای مات استفاده کنید تا چاله یا جوش و لک رو با پودر تا حدودی مات کنید . نمای روشن برای افرادی که چهره چرب و براقی دارن مناسب نیست چون بیشتر براق میشین !

بابا مایه دار   حالا که گفتین خوبه بد نیست . نظرتون درباره بهترین ریمل چیه ؟ کدوم ریمل و چرا ...

اورئال و کالیستا از همه بهترن. چون خیلی پرپشت و مشکی میکنن

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
اورئال و کالیستا از همه بهترن. چون خیلی پرپشت و مشکی میکنن

افرین خیلی موافقم   اما دوتا موضوع نوع برس و ماده استفاده شده در ریمل هم مهمه . متاسفانه کالاهای ارزون و قاچاقی خیلی سرب و ماده مضر دارن .

اما کی اهمیت میده مهم اینکه خوشگل بشن خواهر و مادر من    : ))))))))

نظری کامل که ندادید اما من امیدوارم خدا بهتون کودکی سالم و جذاب بده که از بودنش ارامش داشته باشید & ...

خیلی ممنون شماهم.موفق باشید در.کارتون🌹

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼