2777
2789
عنوان

اسم دختر😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 39 پست
اسم دخترمو گذاشتم الیما قشنگه یانه بنظرتون؟

معنیشومیگی عزیز

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین عزیزم واقعا اسم  فرزندیه چیز شخصیه ولی بازم با احترام به نظر شما این اسمم راحت روی زبان &n ...

ببین اینا کدوم قشنگترن من دوس دارم نظر بقیه رو بدونم 

دلین 

دلوانا 

ایلماه 

ایلما 

سلین 

دنیز

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
عزیزم سلین معنیش چیه؟

دریاچه خروشان

ببین اینا کدوم قشنگترن من دوس دارم نظر بقیه رو بدونم  دلین  دلوانا  ایلماه  ...

من دوستم توی اسم انتخاب کردن خیلی مونده بود اسم دخترشا پیشنهاد دادم آوا الان اسمش آوا گزاشتن راضی هستن.ولی من خودم واسه پسدم یه اسم انتخاب کردم ولی اطرافیان خیلی دخالت کردن عوص کردبم ولی شوهرم هنوزم اون اسم خیلی دوست داره.یه جوری به دلش موند انگار واسه همین میگم اخر ببین ته دل خودت چی دوس داری.