2777
2789
ای بابا  چه وحشتناک .آره مسافرت و این ور و اون ور اصلا نمیرم .خیلی ریسکه بزرگیه

اره منم به اجبار رفتم خیلی ناراحت حالا باید بدوام تا کوچولویی رو که به راحتی میتونست تو دامنم باشه بدست بیارم توکلم به خدای مهربونم هستش

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر محمد جواد زهتاب 

هم تو بیمارستان خاتم الانبیا و هم تو بیمارستان سینا هستش

من برای همسرم بیش از ۱۵ تا فلوشیپ زانو مراجعه کردم ، نهایتا دکتر زهتاب زانوی همسرم رو عمل کردن 

۴ ساله که شبانه روز دارم دعاش می کنم ، دکتر حاذقی هست و اصلا از این دکتر پولکیا نیست که به خاطر پول هر کاری می کنن

اگه رفتی پیشش و راضی بودی برام دعا کن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ممنونم عزیزم

فدات 

خودت رو سرگردون دکترای دیگه نکن ، معروفا از همه بدترن من تا دکتر تیم ملی هم رفتم 

ولب تهش رسیدم به این ، به هر کسی هم معرفی کردم رفته راضی بوده 

انشاالله برای شما هم خوب باشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اره عزیزم خیلی سختی البته خوشی هایی تو زندگیم دارم که آرزوی خیلی هاست اما خوب الان که تخمک ندارم ته ...

ناامید نباش هیچی قطعی نیست دیدم با ذخیره ی پایین هم خیلی ها  بچه دار شدن اونم طبیعی.

واقعا خیلی زمونه عجیبی شده .نمی دونم چرا آنقدر ناباروری و سقط زیاده .من که خیلی میترسم اینم سقط بشه ...

نه بابا این چه حرفیه یه حسی بهم میگه حتما مامان میشی شک نکن 

منم خدارو شکر میکنم حتما یه خیری هست انشا لله منم تو صف نوبت اهدا هستم اگه قسمتم بود که خدارو شکر اگه نه بازم شکر

اما در مورد نی نی حتما توصیه های پزشکتو گوش کن حالا قلب داره ۵۰ درصد ماجرا حل شده بقیه شم بسپر به خدا

واقعا خیلی زمونه عجیبی شده .نمی دونم چرا آنقدر ناباروری و سقط زیاده .من که خیلی میترسم اینم سقط بشه ...

ولی چرا سقط زیاده شده بود منم موندم من البته حماقت زیاد داشتم و خیلی هم کم سن بودم الانم متاسفم برای گزشته 

یه خانمی اینجا بود میگفت هی بچه م سقط میشه و این حرفها ای وی اف کرده بود یه حسی بهم می گفت حتما مامان میشه بهش میگفتم اگه خدا بخواد حتما مادر میشی دوقلو دار شد هر دوش هم پسر😍😍😍